IFI logo
Se flere bilder
Vårens Inspirasjon er i butikkene

Foto:

Vårens Inspirasjon er i butikkene

Nå er vårens utgave av Inspirasjon på plass ute i butikkene! Magasinet er fullspekket av trender, tips og inspirasjon, og kan hentes gratis hos fargehandlere og byggvarehus.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Inspirasjon er bladet for deg som skal bygge nytt eller pusse opp. Vårens utgave inneholder en fin miks av oppussing og vedlikehold både inne og ute.

Inspirasjon og trender

I 2012 kommer fargene - det er ekspertene enige i. Men hvilke farger man skal ta i bruk er mer opp til den enkelte. Derfor inneholder magasinet ingen fasitsvar om årets trender, men en rekke spor i ulike fargeretninger som kan hjelpe deg å finne din egen farge for året. Seks kjente navn i interiørbransjen har satt sammen sine collager, som en god inspirasjonskilde når man skal finne sin egen stil. 

Magasinet inneholder også to før- og etterprosjekter. I det ene, et totalrenovert gammelt hus i Oslo, er det tatt i bruk en rekke ulike farger på veggene som sammen utgjør en harmonisk helhet. I det andre, et feriehus i Smøgen, er de store flatene lyse, mens det er gulv og naturelementer i interiøret som lager stemningen. 

Se flere bilder
Kjøkkenet i Smøgeprosjektet

Foto:

Kjøkkenet i Smøgeprosjektet

Tips og praktiske råd

Hvordan lysner man best gulnet furu? Hvordan velger man riktig "tregulv"? Og hvordan kan man gi nytt liv til de gamle utemøblene? Eller velge den riktige fasadefargen til huset?

Disse spørsmålene er noen av de du får svar på i vårens utgave. Praktiske tips og trinn-for-trinn er en viktig del av innholdet - for at din oppussing skal gå så knirkefritt som mulig. Kanskje får du en aha-opplevelse om noe som egentlig ikke var så komplisert som det kunne virke? 

Se flere bilder
Tips og praktiske råd

Foto:

Følg produsentens anbefalinger for malingen.

Finn nærmeste fargehandel/ byggvarehus

Inspirasjon er tilgjengelig hos fargehandlere og byggvarehus i hele landet. Finn ditt nærmeste her.

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.