Kategorier

Meny

Konto

Vårens Inspirasjon er i butikkene

Nå er vårens utgave av Inspirasjon på plass ute i butikkene! Magasinet er fullspekket av trender, tips og inspirasjon, og kan hentes gratis hos fargehandlere og byggvarehus.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Vårens Inspirasjon er i butikkene

Foto:

Inspirasjon er bladet for deg som skal bygge nytt eller pusse opp. Vårens utgave inneholder en fin miks av oppussing og vedlikehold både inne og ute.

Inspirasjon og trender

I 2012 kommer fargene - det er ekspertene enige i. Men hvilke farger man skal ta i bruk er mer opp til den enkelte. Derfor inneholder magasinet ingen fasitsvar om årets trender, men en rekke spor i ulike fargeretninger som kan hjelpe deg å finne din egen farge for året. Seks kjente navn i interiørbransjen har satt sammen sine collager, som en god inspirasjonskilde når man skal finne sin egen stil. 

Magasinet inneholder også to før- og etterprosjekter. I det ene, et totalrenovert gammelt hus i Oslo, er det tatt i bruk en rekke ulike farger på veggene som sammen utgjør en harmonisk helhet. I det andre, et feriehus i Smøgen, er de store flatene lyse, mens det er gulv og naturelementer i interiøret som lager stemningen. 

Dele på Pinterest Kjøkkenet i Smøgeprosjektet

Kjøkkenet i Smøgeprosjektet

Tips og praktiske råd

Hvordan lysner man best gulnet furu? Hvordan velger man riktig "tregulv"? Og hvordan kan man gi nytt liv til de gamle utemøblene? Eller velge den riktige fasadefargen til huset?

Disse spørsmålene er noen av de du får svar på i vårens utgave. Praktiske tips og trinn-for-trinn er en viktig del av innholdet - for at din oppussing skal gå så knirkefritt som mulig. Kanskje får du en aha-opplevelse om noe som egentlig ikke var så komplisert som det kunne virke? 

Dele på Pinterest Tips og praktiske råd

Finn nærmeste fargehandel/ byggvarehus

Inspirasjon er tilgjengelig hos fargehandlere og byggvarehus i hele landet. Finn ditt nærmeste her.

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]