IFI logo
Se flere bilder
Ung design - inn i granskauen!

Foto:

Ung design - inn i granskauen!

Den internasjonale møbelmessen i Milano, som arrangeres 14.-19. april har de siste årene forbeholdt en egen messehall til unge lovende møbeldesignere fra hele verden.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I erkjennelsen av at etableringsfasen for en møbeldesigner er tidkrevende, tilbyr messen hver enkelt designer eller gruppe stand i tre år på rad. De to norske designerne Morten Longum og Are Hundstuen, som kaller seg Putti Factory stiller ut for tredje gang i år. Økonomisk hadde dette vært umulig uten samarbeidspartnerne Corinor, Dupont, Kvadrat, Sykkylven Stålindustri, UD og Norsk Designråd.  

Her gir de en liten forsmak på årets bidrag:

Putti Factory stiller ut på Salone Satellite for 3. og siste gang. Le Grand Finale som vi har kalt Norwegian wood. Temaet for messestanden er norsk urskog og tre, vårt prosjekt setter fokus på norsk tre som en av naturens fornybare ressurser og et miljøvennlig materiale. Nyheter er tre stoler vi har kalt Profil, hvor nettopp profilen er i tre (se vedlagt bilde). Samt en godstol - Dude. Vi bruker også et nytt stoff fra Kvadrat som heter Water born, som er et miljøvennlig alternativ. I tillegg jobber vi med belysning som vi har kalt Bark, hvor vi henter motivet fra trær, noe som gir en helt spesiell lyseffekt. Bordet Profil er i glass og aluminiumprofiler og kan flatpakkes.

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.