IFI logo
Se flere bilder
To pensler i ett

Foto: Jordan

To pensler i ett

Nå trenger du ikke lenger å bytte mellom vanlig pensel og langpensel når du maler- det er nemlig utviklet en ny type togrepspensel som tilfredsstiller begge bruksområder.

ifi.no

ifi.no
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Penselen kan holdes nær busten og benyttes som en vanlig pensel, eller du kan flytte hånden til enden av det lange skaftet og bruke den som en langpensel.                                                          

– Det er mange som har lært å sette pris på langpenslene. Det lange skaftet gir en ekstra rekkevidde som er gull verdt når man skal male høyt oppe eller langt nede, og man slipper å bøye og strekke seg så mye, sier produktsjef Heidi Amundsen i Jordan.

Bedre oppsugningsevne

Tradisjonelle langpensler har imidlertid en smal bust som gir et begrenset malingsopptak, og gjør dem mindre egnet til større flater. Den nye togrepspenselen har like langt skaft som en langpensel, men har et penselhode på 30x100 millimeter, noe som gir penselen svært god oppsugingsevne.

Ekstra rekkevidde

Det lange skaftet gjør penselen til et praktisk redskap når man for eksempel skal male i høyden, og den deg den lille ekstra rekkevidden som ofte skal til.

– Mange har opplevd at de akkurat ikke rekker opp når de for eksempel skal male oppunder gesimskasser og under mønet. Det vil de gjøre med togrepspenselen, forteller Amundsen.

Penselen leveres i to forskjellige kvaliteter, Perfect og Ultimate, har et vinklet hode og passer til alle typer maling og beis.  

Se flere bilder
Ultimate

Foto: Jordan

ULTIMATE: To grepmuligheter.

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.