IFI logo
Se flere bilder
Test tapet på nett

Foto: Borge

Test tapet på nett

Er du en av dem som synes tapet ser veldig spennende ut, men at det virker litt skummelt? Da kan det nye nettstedet «finndintapet.no» bli en god treningsarena.

Bjørg Owren

Bjørg Owren
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tapetleverandøren Borge står bak det nye nettstedet som ble presentert på en pressevisning sammen med tapet-nyheter for vår- og sommersesongen.

-Nå skal det bli mye enklere å velge tapet, strålte Borges designansvarlig Birgit Torkildsby som lenge hadde gledet seg til å få dette verktøyet på plass. Her kan dere studere farger og mønster i ro og mak hjemme, prøvetapetsere på en eller to vegger i ulike rom og flere stilarter forklarte hun. Det finnes ulike søkekriterier som skal gjøre det enkelt å finne fram.

Tapetprøver i postkassa

Ønsker man å studere favoritttapetet nærmere, kan man bestille prøveark og få det sendt hjem i posten. Da får man se tapetet i ulike lys i det rommet tapetet skal henges, kjenne på strukturen og teste det mot møblene som er i rommet.

-Vi vil ikke selge tapet på nett. Når man har kommet så langt i prosessen anbefaler vi at folk går til butikk og handler, det er de som har ekspertisen, sa Birgit og tenkte også på gode råd om oppsetting, riktig lim og verktøy som en viktig del av «pakken». Nærmeste butikk finner man også på nettet.

Se flere bilder
Med noen enkle tastetrykk er rommet tapetsert. Ikke helt fornøyd? Prøv noen av de andre ca 3000 tapetene som ligger i basen.

Foto:

Med noen enkle tastetrykk er rommet tapetsert. Ikke helt fornøyd? Prøv noen av de andre ca 3000 tapetene som ligger i basen.

Vil vokse

Da vi logget oss inn lanseringsdagen kunne vi bla oss gjennom hele 2888 ulike tapet. Mye for enhver smak og mer skal det bli i følge Birgit Torkildsby. Det er merkevarene Eco Wallpaper, Borås Tapeter og Cole&Son som inngår i opplegget. Borge vil fortløpende legge ut nyheter og videreutvikle nettstedet.

Mer informasjon

www.borge.no

www.finndintapet.no

Finn din nærmeste
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.