Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Terrasse uten knall og fall

Ivrige føtter på våte terrassegulv kan lett ende med knall og fall. Med antiskli-terrassebeis kan du forebygge ulykker og samtidig få en vakker overflate.

cloud_download
fullscreen
  • Istedenfor å påføre et eget antisklimiddel, kan man nå få dette ferdigblandet i terrassebeisen.

    Foto:

  • Overflaten vil kjennes litt ru, men allikevel god å gå på.

    Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Nytt av året er nemlig terrassebeis med antiskli. Istedenfor å påføre et eget antisklimiddel, kan man nå få dette ferdigblandet i terrassebeisen.

- Beisen er tilsatt bitte små plastkuler som gir en antisklieffekt. Overflaten vil kjennes litt ru, men allikevel god å gå på, forteller Trond Riise hos Nordsjö, som produserer antisklibeisen.

Naturlig utseende

Beis er en transparent behandling som bevarer treverkets naturlige utseende, samtidig som du kan variere med forskjellige farger. Nordsjös nye terrassebeiser med antiskli finnes i åtte ulike, tidsriktige nyanser.

Det er pigmentene i beisen som beskytter treverket mot sol og UV-stråler. Jevnlig vedlikehold med terrassebeis hindrer treverket i å sprekke opp, og gir deg en terrasse du kan ha lenge.

Rens først

Før en påfører terrassebeis, er det viktig å passe på at underlaget er rent. Spesielt gjelder dette eldre terrasser. En møbel-/terrassefornyer gjør denne jobben raskt og effektivt.

Fukt først terrassen med hageslange, før du påfører terrassefornyeren med en kost på forlengerskaft. La virke i 10-30 minutter, og skrubb deretter godt. Spyl til slutt helt til det slutter å skumme. Hvis gulvet er svært skittent, kan behandlingen gjentas. La gulvet tørke helt inn før du beiser - minst ett døgn i varmt og tørt vær.

Oppdatert: 11.12.2014  

Mer informasjon

www.nordsjo.no

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Tarkett annons
Annonse
Tarkett annons
[Some text some message]