IFI logo
Se flere bilder
Terrasse uten knall og fall

Foto: Produsenten

Terrasse uten knall og fall

Ivrige føtter på våte terrassegulv kan lett ende med knall og fall. Med antiskli-terrassebeis kan du forebygge ulykker og samtidig få en vakker overflate.

Åshild Nyhus Tyssen

Åshild Nyhus Tyssen
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nytt av året er nemlig terrassebeis med antiskli. Istedenfor å påføre et eget antisklimiddel, kan man nå få dette ferdigblandet i terrassebeisen.

- Beisen er tilsatt bitte små plastkuler som gir en antisklieffekt. Overflaten vil kjennes litt ru, men allikevel god å gå på, forteller Trond Riise hos Nordsjö, som produserer antisklibeisen.

Naturlig utseende

Beis er en transparent behandling som bevarer treverkets naturlige utseende, samtidig som du kan variere med forskjellige farger. Nordsjös nye terrassebeiser med antiskli finnes i åtte ulike, tidsriktige nyanser.

Det er pigmentene i beisen som beskytter treverket mot sol og UV-stråler. Jevnlig vedlikehold med terrassebeis hindrer treverket i å sprekke opp, og gir deg en terrasse du kan ha lenge.

Rens først

Før en påfører terrassebeis, er det viktig å passe på at underlaget er rent. Spesielt gjelder dette eldre terrasser. En møbel-/terrassefornyer gjør denne jobben raskt og effektivt.

Fukt først terrassen med hageslange, før du påfører terrassefornyeren med en kost på forlengerskaft. La virke i 10-30 minutter, og skrubb deretter godt. Spyl til slutt helt til det slutter å skumme. Hvis gulvet er svært skittent, kan behandlingen gjentas. La gulvet tørke helt inn før du beiser - minst ett døgn i varmt og tørt vær.

Mer informasjon

www.nordsjo.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.