Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Tepper med flekkfjerningsgaranti

En spesiell fiber gjør nå at teppeprodusenten Danfloor tør å gi ti års garanti på flekkfjerning, lysekthet og gjennomslitasje på flere av sine teppekolleksjoner. Så da gjør det jo lenger ingenting hvis minstemann er litt uforsiktig med ketchupflaska eller fargetusjene!

 • Et lite kaffeselskap utover gulvet er ingen krise når teppet inneholder Marquèsafiberen.

  Foto:

 • Heller ikke minstemanns kunst er umulig å fjerne.

  Foto:

 • Ta opp så mye som mulig av sølet så fort som mulig ved hjelp av litt tørkerull eller en serviett.

  Foto:

 • Strekker det ikke til med bare vann kan flekkfjerningsmiddel eller klorin benyttes.

  Foto:

 • Tepperensmaskin kan også benyttes på de vanskelige flekkene.

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Fiberen, ved navn Marquèsa, er ingen ny oppfinnelse, men nå lanserer den danske teppeprodusenten Danfloor den som en del av sine teppekolleksjoner for boligmarkedet.

Ti års garanti

Det som er så spesielt med teppefiberen er at den er helt tett og gjennomfarget. Dette betyr at den ikke kan ta opp vann eller væske - og dermed blir veldig lett å rense. Du kan faktisk bruke ren Klorin til å vaske teppet uten at det vil ta skade!

Produsenten anser Marquèsa-teppene som så tøffe at de gir ti års garanti på flekkfjerning, lysekthet og gjennomslitasje.

Rens av teppene

Rensing av teppene foregår stort sett på samme måte som med andre tepper. Få opp flekken så raskt som mulig, for eksempel ved hjelp av tørkerull. Ellers kan man bruke tørkerull med kaldt vann for å få opp vannløselige flekker.

Hvis heller ikke dette fungerer, er neste steg flekkfjerningsmiddel eller tepperensmaskin. På de aller vanskeligste flekkene kan man bruke en oppløsning med 50 prosent vann og 50 prosent Kloring, eller ren Klorin.

Men selv om teppet skal ha superkrefter i forhold til flekkfjerning, betyr det ikke at du slipper unna den jevnlige støvsugingen. Husk å støvsuge etter behov for å forhindre at for mye støv og smuss legger seg i teppet.

Oppdatert: 07.05.2013  

Mer informasjon

www.danfloor.dk

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Tarkett annons
Annonse
Tarkett annons

Les mer

[Some text some message]