Kategorier

Meny

Konto

Teppenytt

Er du på utkikk etter et teppe med et varmt og naturlig utseende som samtidig er ekstremt slitesterkt og lett å holde rent?

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Teppenytt

Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da kan disse vevde vinylteppene fra gulvprodusenten Bolon i Sverige være tingen. Teppene kan fås i fliser (50x50 cm.), som avpassede tepper med border, eller som vegg-til-vegg tepper.

Hardføre tepper

- Det unike med disse teppene er at de har et naturlig og varmt utseende samtidig som de er ekstremt slitesterke og behagelige å gå på, forteller Erik Utne, gulvansvarlig hos Interiøragenturer Jan F. Sveen. Teppene kan støvsuges eller rengjøres med såpe og vann og de tørker raskt. I tillegg er de lyddempende og tåler store belastninger i form av tunge møbler eller stoler som skyves fram og tilbake. 

Stort fargespekter

Vinylteppene kommer i alle slags farger fra naturlige jord- og sandfarger til mer metalliske nyanser i svart, sølv og lilla. For den litt mer vågale kan et heldekkende teppe i sølvgrå, rustrød eller olivengrønn være et spennende element i innredningen. Eller man kan gå for de mer naturlige og varme fargene som ser ut som ekte sisaltepper. Men til forskjell fra sisalteppene holder disse teppene seg pene år etter år og krever minimalt av vedlikehold. 

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]