IFI logo
Se flere bilder
Tapet med magnetisk egenskap

Foto: Borge

Tapet med magnetisk egenskap

Bruk av magneter direkte på veggen er en kul og lettvint måte å dekorere veggen din på!

IFI.NO

IFI.NO
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Er du lei av hull i veggen etter tegnestifter og spiker, kan en magnetstrie være noe for deg.

 

Enkel å sette opp

Flere malingprodusenter har tilbud om veggmaling hvor det er mulig å feste magneter direkte på veggen. Nyheten fra Borge er et tapet med akkurat samme hensikt.

Det som skiller dem er blant annet at magnetstrien er egnet også til store flater, i tillegg til at den er enkel å sette opp.

Etter eget ønske

Ønsker du å sette ditt eget preg på magnetveggen kan du uten problemer male eller tapetsere over magnetstrien.

– Ved å bruke Vitrulan ”Magnet” som bakgrunn vil du få en flott magnetvegg med et utseende helt etter eget ønske, uten at det har noen effekt på magnetfunksjonen, forteller Kristin H. Bjørnvik hos Borge.

Praktisk i arbeidslivet

På en arbeidsplass kan det å ha en slik vegg være veldig nyttig. Her kan man henge opp vaktlister på pauserommet og annen informasjon som byttes ut til stadighet.

Den egner seg også bra i møte- og konferanserom hvor man kan henge opp dokumenter og bilder rett på veggen. Det finnes ubegrensede muligheter, det er bare å tenke litt kreativt.

Se flere bilder
Praktisk i arbeidslivet

Foto:

Bort med oppslagstavlen

Synes du oppslagstavlen alltid virker for liten? Bruk heller en hel vegg slik at du har plass til alt som kommer av invitasjoner, møteinnkallelser, handlelister og alt annet som ikke fikk plass i kalenderen.

– Siden tapetet kan settes opp på store og små overflater vil den egne seg bra enten du vil ha det på kjøkkenet, i oppgangen eller andre steder du har behov for det, sier Bjørnvik.

Perfekt på barnerommet

Barnerommet er et sted hvor det gjerne blir hengt opp mange plakater og bilder av fotballhelter og lignende. Problemet er ofte at disse skiftes hurtig ut, og det blir fort mange stygge hull i veggen; med magnetstrien vil ikke dette problemet eksistere.

Barn synes det er gøy å gjøre om, og ved bruk av magneter klarer de enkelt å henge opp og ta ned bildene selv uten at det lager stygge merker, avslutter Bjørnvik.

 

Mer informasjon:

www.borge.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.