IFI logo
Se flere bilder
Spar strøm - skap stemning!

Foto: Intag/ifi.no

Spar strøm - skap stemning!

En ny gardin, puter eller møbelstoff i vakre rødfarger skaper julestemning som varer litt lenger. Dessuten kan du spare litt strøm.

Eleni Maria Stene

Eleni Maria Stene
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Ikke alle liker julens krimskrams i plastikk eller blinkende julelys. Myke, lune stoffer i de rette fargene kan være et godt alternativ som man kan ha hele vinteren - ikke bare i jula.  

Julestil som varer og varmer

Det finnes en rekke typiske julegardiner, duker og julestoffer man kan pynte med, men også andre tekstiler som ikke er så typisk "julete". De kan man ha helt til påske og enda lenger om man vil.

Husk også at tykke gardiner, på for eksempel stue og soverom, gjør det varmere i huset på kalde dager fordi de tar av for kald trekk fra vinduene. Med andre ord kan du spare litt strøm, skape en lunere atmosfære og få det fint til jul på samme tid.  

Vakre rødfarger gir også en energi i rommet, som mange trenger i mørketiden, og rødt er en av motefargene som det kommer mer av fremover. Det går også fint an å blande ulike tekstiler i samme rom. Har du litt ekstra tid, er det også flott med en rød, tapetsert vegg.  

Mer informasjon

www.intag.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.