Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Spar strøm - skap stemning!

En ny gardin, puter eller møbelstoff i vakre rødfarger skaper julestemning som varer litt lenger. Dessuten kan du spare litt strøm.

  • Spar strøm og skap stemning og stil med nye stoffer. Disse stoffene er fra Intag.

    Foto:

  • Vakre, røde gardiner, puter og tepper kan gi julestemning uten at de er typisk julestoffer. Kombinert med lilla stol blir det riktig flott. Alle stoffene er fra Intag.

    Foto:

  • Velurgardiner med bokstaver er både kuult og varmende i kulda. Det morsomme stoffet heter Linwood Apollo og er egnet for både gardiner og dekorasjon. På stolen er det brukt møbelstoffet Linwood Annecy. Begge stoffene er fra Intag

    Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Ikke alle liker julens krimskrams i plastikk eller blinkende julelys. Myke, lune stoffer i de rette fargene kan være et godt alternativ som man kan ha hele vinteren - ikke bare i jula.  

Julestil som varer og varmer

Det finnes en rekke typiske julegardiner, duker og julestoffer man kan pynte med, men også andre tekstiler som ikke er så typisk "julete". De kan man ha helt til påske og enda lenger om man vil.

Husk også at tykke gardiner, på for eksempel stue og soverom, gjør det varmere i huset på kalde dager fordi de tar av for kald trekk fra vinduene. Med andre ord kan du spare litt strøm, skape en lunere atmosfære og få det fint til jul på samme tid.  

Vakre rødfarger gir også en energi i rommet, som mange trenger i mørketiden, og rødt er en av motefargene som det kommer mer av fremover. Det går også fint an å blande ulike tekstiler i samme rom. Har du litt ekstra tid, er det også flott med en rød, tapetsert vegg.  

Oppdatert: 03.12.2015  

Mer informasjon

www.intag.no

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]