Kategorier

Meny

Konto

Sommerlig stue i skogkanten

Hytta fra 1976 er forholdsvis liten, og det gulnete treverket bidro til å gjøre uttrykket i stuen både mørkt og trangt. Ved å lysne tak og vegger ble rommet lyst og hyggelig, og trivselsfaktoren steg i takt med forandringene!

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Sommerlig stue i skogkanten

Foto: Per Erik Jæger/ifi.no

Hytteeieren, Reidun Ueland, var veldig fornøyd med hyttas beliggenhet og omgivelser, og planløsningen var det heller ingenting å si på. Tak, vegger og gulv hadde både gulnet og blitt mørkere gjennom årene, så hun bestemte seg for å gjøre noen grep. 

Vinduer, tak og listverk ble malt og det i seg selv gjorde mye for lyset i rommet. I tillegg fikk veggene fikk noen strøk med hvitpigmentert panellakk, som med sitt transparente, hvite preg slipper tegningene i treverket igjennom og danner luftige rammer for fargene i interiøret. 

Dele på Pinterest Et lite tilbakeblikk...

Et lite tilbakeblikk...

Valg og tanker

Reidun bestemte seg for å beholde gulvet slik det var, for fra å være en medvirkende årsak til at rommet var mørkt, framstår det nå som en varm og fin motvekt til de store, lyse flatene. Dørene, som var malt fra før, har vært kilde til inspirasjon for de øvrige fargene i interiøret, i tillegg til at det har blitt skjelt til den omkransende skogens farger. Den friske grønnfargen er lekkert kombinert med brunt og blått, og både Reidun og familien er veldig fornøyd med resultatet!  

Dele på Pinterest De gressgrønne dørene kommer mer til sin rett nå som veggene har blitt hvitere, og skaper en spennende kontrast i rommet.

De gressgrønne dørene kommer mer til sin rett nå som veggene har blitt hvitere, og skaper en spennende kontrast i rommet.

Mer informasjon:

www.butinoxinterior.no

www.scanox.no

www.borge.no

Dette ble brukt

Dette ble brukt:

Tak og vegger: Panellakk, farge Hvit – SCANOX

Sofabenk, hyller og lite bord: Butinox Interiør Panel, Dør & Vindu 40, farge S 4010-B70G – BUTINOX INTERIØR

Dører: Butinox Interiør Panel, Dør & Vindu 40, farge S 3040-G40Y – BUTINOX INTERIØR

Gardiner: BORGE

Øvrige tekstiler, puter, møbler og annet løsøre: PRIVAT

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]