Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse

Som ny med tekstilfarge

Tekstilfarge er en rask og billig måte å fornye hjemmet på. Håndklær, sengetøy, duker, gardiner, klær, ja, alt som kan vaskes i maskin kan farges med tekstilfarge.

cloud_download
fullscreen
  • Ny farge på putene kan sprite opp hjemmet.

    Foto:

  • Duker i forskjellige farger gir en god stemning.

    Foto:

  • Gjør badet personlig med dine favorittfarger.

    Foto:

Annonse

Det er morsomt å kunne gjøre produktene til "sine egne", og mange tekstiler kan få en lengre levetid med ny farge. Kanskje den hvite duken skal få en dempet blåfarge til barnedåpen? Eller de beige putetrekkene kan få en sprek farge som liver opp rommet? 

Forskjellige fargenyanser

Om du skal farge naturmaterialer som bomull, lin eller viskose, kan du bruke Nitor Textilfarge. Produktet finnes i tjue ulike farger. Du kan også blande to farger for å få din egen unike farge. Hvor mye du farger om gangen vil også ha noe å si på intensiteten på fargen, så her er det mange variasjonsmuligheter. Om du farger 400 gram som er grunnanbefalingen, vil du få en sterk og klar farge, men om du heller ønsker en dus og mild farge, kan du farge så mye som 1600 gram i maskinen.

Fargen kan fjernes igjen

Du kan farge hvite, lyse eller utvaskete tekstiler. Dersom du har et mørkere stoff du ønsker en ny farge på, kan du bruke et produkt som lysner det, som Nitor Remover. Ved å vaske stoffet sammen med dette produktet løses fargen på tekstilen skånsomt opp. Du kan også bruke metoden for å fjerne tidligere tekstilfarge.  

Mer informasjon

Mer informasjon

www.alfort.se

www.nitor.se

Annonse
Yo, you had better fill this out, it's required.
Annonse
Annonse
[Some text some message]