Kategorier

Meny

Konto

Smart desinfeksjon fra Krefting

Desinfiserende sprit virker i kampen mot uønskede virus, sopp og bakterier. Nå har Krefting lansert desinfisering som ikke tørker ut hendene, og som virker lenger.

av   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Smart desinfeksjon fra Krefting

Foto: Krefting

Merkenavnet X-it er for mange kanskje mest kjent som effektiv fjerning av lukt - uten å lukte.
Nå har Krefting også lansert X-it-produkter som dreper bakterier, virus og overflatesopp. 

To størrelser

Det norskproduserte produktet finnes i to varianter. En sprayflaske som kan brukes på overflater, og en liten flaske som enkelt kan puttes i lommen. Produktet er 80 prosent sprit (etanol) og er tilsatt fuktighetsbevarende glyserin for ikke å tørke ut huden.        

Dele på Pinterest Myke hender med x-it

Foto: Krefting

MYKE HENDER: Den lille flasken inneholder en cellulosebasert ingrediens. Det betyr at virkestoffet får jobbe lenger i hendene fordi det ikke tørker for fort. Den inneholder også fuktighetsbevarende glyserin for ikke å tørke ut huden.

Inneholder cellulose

− X-it Desinfeksjon i den lille flasken er laget for hånddesinfeksjon. Vi jobbet lenge med å finne en ingrediens som gjør at det tar lenger tid før spriten føles tørr på huden. Vi fant en cellulosebasert ingrediens som har den egenskapen at den absorberer væske og alkohol – med det resultat at produktet ikke tørker like fort på hendene når man fordeler og gnir produktet. En annen fordel med dette cellulosebaserte stoffet er at det også absorberer svette på hendene og derfor vil beskyttelsen vare lenger, forteller, Inger Løvaas fra Krefting.        

Virker lenger

Løvaas forklarer at brukeren må gni hendene i om lag 30 sekunder før middelet føles tørt på hendene.

− Desinfeksjon uten våre ingredienser vil gjøre hendene tørre allerede etter 10-12 sekunder. Det betyr at vårt produkt får virke lenger i hendene, noe som gjør at flere bakterier drepes. Vår erfaring er at de fleste fordeler og gnir inntil det er tørt – uansett hva vi skriver på bruksanvisningen, sier hun.        

Dele på Pinterest desinfeksjon som virker lenger

Foto: Krefting

VIRKER LENGER: Påfør passelig mengde og fordel dette i hendene. Gni inn til det er tørt. På andre flater kan du bare la det tørke så er flaten ren for bakterier, selv om det beste er å gni over med en klut slik at du er sikker på å få fordelt desinfeksjon over hele flaten.

Uten parfyme

Velger du sprayen får du et produkt som er lett å fordele ut ønsket mengde. Det kan brukes på alle overflater.  

− Disse produktene inneholder ikke parfyme og inneholder nøye utvalgte råvarer for effektiv og rask desinfisering, forsikrer Løvaas.         

Dele på Pinterest effektiv desinfeksjonsspray

Foto: Krefting

SIKKER SPRAY: X-it sprit til desinfisering finnes også som spray. - Den inneholder ikke parfyme og det er enkelt å påføre og fordele riktig mengde, sier Inger Løvaas i Krefting AS.


Dele på Pinterest hånddesinfeskjon

Foto: Krefting

X-IT HÅNDDESINFEKSJON: Slik ser den lille flasken ut.

PRODUKTENE:

X-it Desinfeksjon 110 ml

X-it Desinfeksjon 200 ml

LES OGSÅ
Mer informasjon

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]