IFI logoTil ifi.no AnnonseAnnonse
IFI logo
Se flere bilder
Slik lurer du vinterens lurende farer

Foto: Kristian Owren/ifi.no

Slik lurer du vinterens lurende farer

De finnes overalt - de er ganske små – men de gjør stor skade; - vi snakker om bakterier og basiller, som påfører deg smitte, som gir forkjølelse, magesjuke og alt annet som smitter. Slik kan du unngå dem!

IFI.NO

IFI.NO
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er viktig å unngå at du omgir deg med typiske utklekkingsmiljøer for slik elendighet. Der det lett samler seg skitt, gjerne fra mange ulike personer, kan du være sikker på at uønskede mikrober florerer.

Tørk dem bort

Under de senere årenes periodevise epidemifrykt har vi lært oss å bli kjent med ulike type antibakterielle produkter. De er aldeles utmerket, men med på enkelt vis kan du eliminere smittefaren ved daglig renhold i miljøet rundt deg. Jevnlig bruk av Blårens på utsatte steder vil gjøre hjemmet eller arbeidsplassen tryggere for alle. Blårens – eller isopropanol – er en effektiv rengjører og bakterie- og soppdreper og den kan spes ut med vann til ønsket styrke. Vi snakker her om fettløsende alkohol som på et blunk gir deg skinnende blanke overflater.

Mange bruksområder

Blårens er effektivt som rensemiddel også utenfor hjemmet; spesielt der mange mennesker ferdes, det kan være tastatur, ringeklokker, telefoner og kortautomater. Dessuten kan dette mirakelmiddelet med fordel benyttes som en miljøvennlig frostvæske i vannlåser og vannklosetter på hytta, campingvogna og båten i stedet for vanlig frostvæske.

For mer informasjon:

Kemetyl

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Bjørg Owren  | 
Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Bjørg Owren  | 
Denne fargen velger du på maling i 2022
Innendørs

Gult er fargen som har gått fra å være et lunt innslag på puter i sofaen, til å bli den nye store basisfargen til vegger og tak. I høst kjøper vi maling med varm farge for å få det...

Bjørg Owren  | 
Hardvoksolje – oljen som blir som en lakk
Innendørs

Hardvoksolje er ikke noe nytt, men bruken av produktet har i senere tid økt kraftig på møbler og gulv. Behandlingen forsegler porene i treet, og gir samtidig en beskyttende overflate....

Chera Westman  | 
Godt følge til brunt
Innendørs

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Bjørg Owren  | 
Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.