IFI logo
Se flere bilder
Slik lurer du vinterens lurende farer

Foto: Kristian Owren/ifi.no

Slik lurer du vinterens lurende farer

De finnes overalt - de er ganske små – men de gjør stor skade; - vi snakker om bakterier og basiller, som påfører deg smitte, som gir forkjølelse, magesjuke og alt annet som smitter. Slik kan du unngå dem!

IFI.NO

IFI.NO
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er viktig å unngå at du omgir deg med typiske utklekkingsmiljøer for slik elendighet. Der det lett samler seg skitt, gjerne fra mange ulike personer, kan du være sikker på at uønskede mikrober florerer.

Tørk dem bort

Under de senere årenes periodevise epidemifrykt har vi lært oss å bli kjent med ulike type antibakterielle produkter. De er aldeles utmerket, men med på enkelt vis kan du eliminere smittefaren ved daglig renhold i miljøet rundt deg. Jevnlig bruk av Blårens på utsatte steder vil gjøre hjemmet eller arbeidsplassen tryggere for alle. Blårens – eller isopropanol – er en effektiv rengjører og bakterie- og soppdreper og den kan spes ut med vann til ønsket styrke. Vi snakker her om fettløsende alkohol som på et blunk gir deg skinnende blanke overflater.

Mange bruksområder

Blårens er effektivt som rensemiddel også utenfor hjemmet; spesielt der mange mennesker ferdes, det kan være tastatur, ringeklokker, telefoner og kortautomater. Dessuten kan dette mirakelmiddelet med fordel benyttes som en miljøvennlig frostvæske i vannlåser og vannklosetter på hytta, campingvogna og båten i stedet for vanlig frostvæske.

For mer informasjon:

Kemetyl

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.