Kategorier
Meny
Konto
menu
Annonse

Slik får du best resultat på terrassen

Det er høysesong for oljing og beising av terrasse. Men vet du hva beste fremgangsmåte er? Resultatet blir både bedre og mer holdbart om du går frem på riktig måte.

cloud_download
fullscreen
  • Slik får du best resultat på terrassen

    Foto: Jordan

  • Foto:

Annonse

- Mange går rett i gang med å påføre olje, men med noen enkle forberedelser før man begynner blir resultatet mye bedre og holder lenger, det er det mange som glemmer, sier produktsjef i Jordan, Ståle Riddervold.

Det er viktig å vaske først!

Det er viktig å vaske først!

Det er nemlig svært viktig å vaske før man setter igang, ellers oljer man skitten ned i gulvet, noe som igjen kan føre til skjolder og at behandlingen ikke fester som den skal.

- Der er det lett å slurve, men en grundig vask med en egnet terrasseskrubb av området som skal oljes før man begynner er veldig viktig for sluttresultatet. Kjøp gjerne terrassevask og følg instruksjonene på denne. Du kan godt vaske i regnet, det gjør ikke noe, sier Riddervold.

Puss med slipepapir

Når terrassen er ren og tørr, er det lurt å slipe lett over terrassen med slipepapir eller -pad. Dette gir en glatt og fin overflate. Støvet fra pussingen kan fjernes med en mikrofiberklut.

- Først når du har gjort dette er terrassen klar til å bli oljet eller beiset, sier Riddervold.

Bruk rull på forlengerskaft

Et effektivt hjelpemiddel til oljingen er et terrassesett med rull og etterstryker i ett. Dette gjør at man raskt og enkelt kan fordele oljen eller beisen jevnt, og man hindrer samtidig overskytende olje/beis på terrassen.

- Påfør et jevnt lag med olje med en rulle, bruker du forlengerskaft er blir nok ryggen din også takknemlig. Du kan bruke pensel det hvor det er vanskelig å komme til, avslutter Riddervold.

Mer informasjon

Mer informasjon

www.jordan.no

Annonse
Yo, you had better fill this out, it's required.
Annonse
Annonse
HappyHomes annons
HappyHomes annons
[Some text some message]