Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Slik gjøres det

Slik får du best resultat på terrassen

Terrasseskrubb   Jordan
Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Det er høysesong for oljing og beising av terrasse. Men vet du hva beste fremgangsmåte er? Resultatet blir både bedre og mer holdbart om du går frem på riktig måte.

- Mange går rett i gang med å påføre olje, men med noen enkle forberedelser før man begynner blir resultatet mye bedre og holder lenger, det er det mange som glemmer, sier produktsjef i Jordan, Ståle Riddervold.

Det er viktig å vaske først!
Det er viktig å vaske først!

Det er nemlig svært viktig å vaske før man setter igang, ellers oljer man skitten ned i gulvet, noe som igjen kan føre til skjolder og at behandlingen ikke fester som den skal.

- Der er det lett å slurve, men en grundig vask med en egnet terrasseskrubb av området som skal oljes før man begynner er veldig viktig for sluttresultatet. Kjøp gjerne terrassevask og følg instruksjonene på denne. Du kan godt vaske i regnet, det gjør ikke noe, sier Riddervold.

Puss med slipepapir

Når terrassen er ren og tørr, er det lurt å slipe lett over terrassen med slipepapir eller -pad. Dette gir en glatt og fin overflate. Støvet fra pussingen kan fjernes med en mikrofiberklut.

- Først når du har gjort dette er terrassen klar til å bli oljet eller beiset, sier Riddervold.

Bruk rull på forlengerskaft

Et effektivt hjelpemiddel til oljingen er et terrassesett med rull og etterstryker i ett. Dette gjør at man raskt og enkelt kan fordele oljen eller beisen jevnt, og man hindrer samtidig overskytende olje/beis på terrassen.

- Påfør et jevnt lag med olje med en rulle, bruker du forlengerskaft er blir nok ryggen din også takknemlig. Du kan bruke pensel det hvor det er vanskelig å komme til, avslutter Riddervold.

Mer informasjon

www.jordan.no

Les også Unngå høyttrykkstabben på terrassen

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Mer Slik gjøres det

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her:
 
Tarkett annons