Kategorier

Meny

Konto

Slik borer du helt støvfritt

Alle som har forsøkt å bore skruefester i mur- og gipsvegger vet at det alltid vil komme støvskyer ut i rommet og samle seg en liten haug på gulvet. Med en praktisk støvoppsamlingspose holder du sølet på plass!

av   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Slik borer du helt støvfritt

Foto: Harald Sola Berentsen/ifi.no

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Når du skal bore skruefester i mur- eller gipsvegger vil det alltid avstedkomme betydelige støvskyer som sprer seg i rommet. En forsøker gjerne å holde støvsugeren nær borehullet, men det er ikke alltid like effektivt. Dessuten kan det være problematisk å holde støvsugerslangen i ene hånden og drillen i den andre.

Løsningen er engangs støvoppsamlingsposer i plast som du ganske enkelt limer fast til veggen der du skal bore. 

Forsegler borehullet

Posene er selvklebende og har limflater for de fleste underlag, også porøse og ubehandlede veggflater. Det er også mulig å få egne støvoppsamlingsposer for feste på tapetserte flater. Uansett hvilken type du bruker, holder limet posen godt fast slik at borehullet blir forseglet.

Likevel skal posen kunne fjernes etter boring uten at veggflaten blir ødelagt. Støvoppsamlingsposer kan også med fordel benyttes ved boring i keramiske fliser. Etter boring, kan du gjerne sette foringen inn i hullet før posen fjernes, da vil den samtidig blokkere for at ytterligere støv kommer ut fra hullet.

Produktet heter DustBubble, og er tilgjengelig i Norge gjennom Duri Fagprofil. 

Mer informasjon

www.fagprofil.no

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]