IFI logo
Se flere bilder
Skjul sprekker i gulvet

Foto: ifi.no

Skjul sprekker i gulvet

Tre er levende materiale. Det gjør at parkett beveger seg noe gjennom året. Bevegelsene kan medføre sprekkdannelser i skjøter i fyringssesongen som forsvinner om sommeren.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Men av og til kan setninger eller endringer i bygningskonstruksjonen medføre at sprekker mer eller mindre blir permanente.

Fugemasse

For å utbedre slike skjemmende skavanker kommer nå Soudal med en fugemasse i fem parkettrelaterte farger: lys eik/bøk, medium eik/bøk, furu/lønn, kirsebær og teak/merbau. Andre farger på forespørsel. Massen fanger opp bevegelser på 15 %. Soudal Parkettkitt kan også benyttes til laminatgulv og i sprekksoner mellom gulv/vegg og gulv/listverk. Parkettkitt er en løsemiddelfri masse på polyakrylatbasis. Den er vannfast og overlakkerbar etter herding. Soudal markedsføres i Norge av Alanor AS.

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Ny farge til soverommet i 2022

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Koden til farger som funker sammen

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Godt følge til brunt
Innendørs

Godt følge til brunt

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.