Kategorier

Meny

Konto

Skap litt romantikk i hagen

Finn en stille og fredelig plass, gjerne under et bjerketre. Hvor du kjenner lukten av blomster og gress, og bare fuglenes kvitring i trærne bryter stillheten.

av   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Skap litt romantikk i hagen

Foto: Frode Larsen/ifi.no

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Der plasserer du en stol som du kan kose deg i, og et lite bord hvor du kan ha tekoppen og en god bok. Der skal du kunne slappe av fra dagens mas og drømme deg bort en liten stund.

Men for å få det rette romantiske miljøet må det nok litt mer til. Gjør som oss og bli inspirert. Vi var heldige og fant en gammel gyngestol med sidestykker i smijern på et loppemarked. Den ble pusset og malt. - Men du kan bruke en hvilken som helst annen god stol. Hovedsaken her er  nemlig stolputen. Den gamle stripete stolputen var ikke akkurat romantisk, så den trengte en fornyelse.

Av et kraftig blomstrete bomullstoff sydde vi et trekk med strikk til å tre rundt den gamle puten (se tegn.). Baksiden ble holdt sammen med to bånd med borrelås, både oppe og nede. På forsiden ble det sydd på en rynkekappe i matchende stripete stoff for å gjøre stolputen ekstra romantisk. Den lille sofaputen i stolen har fått trekk i samme stoff som rynkekappen, og med en diagonal blondebord.

Bordet er dekket med en fotsid rund duk i et rutete stoff som matcher stolputen. Og for å gjøre det litt mer praktisk har vi lagt en søt firkantet blondevoksduk over. Den lille runde brikken på bordet er laget ved å klippe ut en blomst av stoffet og kante den med rutet stoff.

Så er det bare å kose seg.

Dette trenger du:

Maling

Sandpapir

Pensel

Tekstil

Nål

Tråd

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

SISTE ARTIKLER
[Some text some message]