IFI logo
Se flere bilder
Så enkelt kan limrestene fjernes!

Foto: IBG

Så enkelt kan limrestene fjernes!

Merker etter limrester fra klistremerker og etiketter kan være litt av en pine å få bort. Limet sitter som støpt, og merket blir bare verre jo mer man gnir. Visste du at det finnes en spray som enkelt løser problemet?

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er nemlig noen smarte hoder som har irritert seg over problemet før deg, og derfor har utviklet en spray som fjerner nettopp disse limrestene – langt mer effektiv enn diverse husmortriks. Med andre ord en kjekk sak å ha i skapet!

- Det er en smart og enkel løsning på et kjedelig problem de aller fleste har vært borti, sier Turid Sætermoen hos IBG, som leverer sprayen fra Hagmans i Norge.

Merke- og flekkfjerneren hun sikter til er en sprayboks med spesialmiddel til denne litt ekstra krevende rengjøringen.

- Den kan brukes på de aller fleste overflater, som glass, plast, stein, betong, metall og de fleste plasttyper og malte overflater, sier hun.

Foruten å fjerne limrester, vil sprayen også ta for eksempel olje, fett og sot. Middelet sprayes på, og limet kan deretter tørkes lett av.

Mer informasjon

www.ibg.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Ny farge til soverommet i 2022

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Koden til farger som funker sammen

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Godt følge til brunt
Innendørs

Godt følge til brunt

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.