Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Innendørs

Så enkelt kan limrestene fjernes!

En kjekk sak å ha i skapet.   Bilder av: IBG
Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Merker etter limrester fra klistremerker og etiketter kan være litt av en pine å få bort. Limet sitter som støpt, og merket blir bare verre jo mer man gnir. Visste du at det finnes en spray som enkelt løser problemet?

Det er nemlig noen smarte hoder som har irritert seg over problemet før deg, og derfor har utviklet en spray som fjerner nettopp disse limrestene – langt mer effektiv enn diverse husmortriks. Med andre ord en kjekk sak å ha i skapet!

- Det er en smart og enkel løsning på et kjedelig problem de aller fleste har vært borti, sier Turid Sætermoen hos IBG, som leverer sprayen fra Hagmans i Norge.

Merke- og flekkfjerneren hun sikter til er en sprayboks med spesialmiddel til denne litt ekstra krevende rengjøringen.

- Den kan brukes på de aller fleste overflater, som glass, plast, stein, betong, metall og de fleste plasttyper og malte overflater, sier hun.

Foruten å fjerne limrester, vil sprayen også ta for eksempel olje, fett og sot. Middelet sprayes på, og limet kan deretter tørkes lett av.

Mer informasjon

www.ibg.no

Les også Alt kan limes

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her:
 
Tarkett annons