IFI logo
Se flere bilder
Raskere og enklere maling

Foto: Produsenten

Raskere og enklere maling

Har du opplevd å få vonde skuldre og håndledd etter du har malt huset? Den tiden er nå over. Nå kan du få en ny oval pensel med en knekk mellom håndtak og bust som sparer håndleddet

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- De norske forbrukere har i de senere år valgt mer og mer oval form på pensler. Flere og flere har dessuten forstått at vinklet pensel sparer håndleddet og sikrer at busten står i riktig vinkel mot husveggen når forlengerskaft brukes. Så hva er vel da bedre enn å kunne tilby en kombinasjon av begge? sier Helge Vangen Markedssjef i Jordan.

Mal huset på halve tiden

Den nye ErgoGrip-penselen avgir opptil 21 % mer maling enn andre utendørspensler og kommer til overalt. Det gjør malerjobben raskere og enklere. Brukt sammen med utendørsrull og forlengerskaft viser tester at du maler huset på under halve tiden til sammenligning med vanlig utendørspensel!

Verdensnyhet?

- Så vidt vi vet er dette den første penselen i verden som både er oval og vinklet, sier, som gleder seg over å kunne gi markedet den ultimate malepensel. Avslutter Vangen.

Penselen har et ergonomisk utformet skaft med grep i myk gummi og er enkel å sette på et forlengerskaft. Du slipper derfor å balansere på ustøe krakker og stiger for å komme til i alle kriker og kroker. Penselen anbefales til beis og utendørsmaling.

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.