Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Rapport fra Domotex

Domotex, den store verdensmessen for tepper og gulvbelegg, ble arrangert i Hannover i dagene 11.-14. januar. Sluttrapporten forteller at det deltok hele 1.082 utstillere, hvorav 790 utstillere kom fra andre land enn Tyskland, fordelt på alle verdensdeler.

cloud_download
fullscreen
 • I Floorforum presenterte 28 ledende europeiske produsenter seg i fellesskap, som fikk frem mangfoldet i dagens teppeproduksjon.

  Foto:

 • Vorwerk er Tysklands største teppeprodusent og presenterte seg deretter på denne flotte stand. Vorwerk produserer heldekkende tepper, men også avpassede tepper - som her vist på bildet.

  Foto:

 • Tepper fra Interface offentlige miljø - her spesielt for romløsninger med datagulv.

  Foto:

 • Fra Floorforum igjen - med tepper i tette kvaliteter og tepper som er in akkurat nå - de med et flossete utseende. Lunt og godt!

  Foto:

 • Linoleum kan i dag være et fargerikt skue - som her fra Forbos kolleksjon Artoleum.

  Foto:

 • Stadig utvikling innenfor vinylgulv. Mønster- og designvalget utvides - som her med de rustikke treimitasjoner i midten i Forbo-kolleksjonen Novilon Arta.

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Domotex er en lukket fagmesse, det vil si at det ikke er en publikumsmesse. Antall besøkere denne gangen var ca. 41.000, et noe mindre antall enn året før, men et resultat arrangøren var godt fornøyd med sett i forhold til at bransjekonjunkturene i Europa for tiden viser en noe nedadvendt kurve.

Domotex er først og fremst størst på tepper - på tekstile gulvbelegg i alle størrelser. Men Domotex er også messen for gulvbelegg som parkett, laminat, vinyl, linoleum og kork. Vår billedkavalkade viser trender og nyheter på de forskjellige belegg.

Les mer i Fargemagasinet 1/03

Oppdatert: 13.01.2016  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]