Kreativt med tre gulv i ett

Publisert:

Skap et høyst personlig gulv ved å kombinere de tre ulike variantene av Starfloor Click Retro. Et gulv som er enkelt å legge, godt for innemiljøet og som gir et spennende utgangspunkt for fargekombinasjoner i hjemmet.

Kreativt med tre gulv i ett

Inspirerende, levende og nytenkende! Mønstrene på Starfloor Click Retro er inspirert av Marokko og finnes med tre forskjellige fargekombinasjoner. Lag et slags lappeteppe av de tre variantene og få et gulv som definitivt blir lagt merke til.

Vinylgulvet er lett å legge på egen hånd. Du klikker bare platene sammen på et rent, tørt og rett underlag. Velg selv hvordan du vil kombinere Retro Black White, Retro Indigo og Retro Orange Blue, og skap ditt helt unike gulv.

Starfloor Click er oppført på det svenske Astma- och Allergiförbundets liste over anbefalte produkter. Gulvet
er helt ftalatfritt*, har ytterst lave VOC-emisjoner** og legges uten lim. Dette bidrar til et godt innemiljø, noe som er verdifullt for alle, store og små – allergikere eller ikke.

Lettstelte og slitesterke vinylgulv benyttes ofte til rom som kjøkken og entré. Med den nye mønsterkombinasjonen påstår vi at Starfloor Click vinylgulv passer godt i de aller fleste rom og miljøer.

Prisen ligger på ca. kr 340 per kvadratmeter. 

*Ftalater
Ftalater er en gruppe organiske stoffer som har vært benyttet siden 1950-tallet, blant annet for å gjøre plast myk og formbar. Enkelte typer av ftalater har vist seg å være skadelig ut ifra et helse- og miljøsynspunkt, og er derfor forbudt å bruke.

**Ytterst lave VOC-emisjoner
Nesten alt rundt oss avgir ulike former for VOC-emisjoner (lettflyktige organiske stoffer), for eksempel møbler og interiørartikler. Startfloor Click har så lave VOC-emisjoner at de nesten ikke kan måles med vanlige måleinstrumenter. 

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Lill-Ann Mo, salgssjef konsument Tarkett Norge, 468 87 731,
lill-ann.mo@tarkett.com eller Susann Jaritz Bakken, PerPR,
971 98 229, susann@perpr.no

Flere høyoppløste bilder kan lastes ned på perpr.no

tarkett gulvtrender starfloor click
Bilder
Kreativt med tre gulv i ett
Kreativt med tre gulv i ett
Kreativt med tre gulv i ett
Kreativt med tre gulv i ett
Vedlegg
   Last ned