Forny hagemøblene dine

Publisert:

Velger du riktig beis eller maling til hagemøblene dine, kan de bli som nye igjen. La materialet møblene er laget av være avgjørende for valget, og du er sikret hagemøbler som tåler all slags vær.

Forny hagemøblene dine

Det er ikke bare grønt gress og vakre blomster som løfter en hage. Velholdte møbler kan også tilføre hagen det lille ekstra. For ikke å snakke om hvor koselig det er å sitte behagelig i vakre møbler utendørs!

Hagemøblene våre står gjerne ute i all slags vær, og når de skal lagres over vinteren settes de som regel i garasjen eller i kjelleren, der det ofte er fuktig. For at møblene skal tåle denne behandlingen og holde seg fine i mange år, kreves det vedlikehold.

Ønsker du å beholde den flotte strukturen i treverket, må du velge en trasparent trebeskyttelse fremfor dekkende maling. Da er Beckers Terrassebeis et godt valg. Den gir et naturlig uttrykk som passer fint inn i hagens ellers så grønne omgivelser. Terrassebeisen gir en fin glød, og en slitesterk og varig overflate. Den er godt egnet til både trykkimpregnert virke og ubehandlet treverk. Velger du terrassebeis trenger du kun male møblene hvert tredje år, fordi den gir treverket en vannavisende beskyttelse som bidrar til at treet ikke sprekker eller brytes ned.

Ønsker du derimot en fargeklatt som skiller seg ut, er det beste valget Perfekt vindusmaling. Den kan brytes i alle Beckers utendørsfarger, så her har du mulighet til å ta et høyst personlig valg. Perfekt vindusmaling tørker fort, har god dekkevne og fargestabilitet, og gir en værbestandig overflate som tåler sommerens varierende vær. Malingen er også lett å påføre og renner ikke – alt for at den skal være så enkelt som mulig å bruke, og for å sikre et bra resultat.

Veiledende priser, Terrassebeis kr 349 og Perfekt vindusmaling kr 439.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt: 
Nina Gangnes, salgssjef konsument i Beckers, 41 23 74 07, nina.gangnes@tikkurila.com eller Malin Lauritzen, pressekontakt, 92 89 77 17, malin@perpr.no 

Høyoppløste bilder:
Bilder kan lastes ned på perpr.no 

beckers terrassebeis perfekt vindusmaling hagemøbler utemøbler
Bilder
Forny hagemøblene dine
Vedlegg
terrassebeis.pdf0,52MB
   Last ned