Ekspertene hjelper deg å finne farge

Publisert:

Det kan være vanskelig å finne riktig farge til et rom. Nye fargeeksperter skal gjøre valget enkelt.

Ekspertene hjelper deg å finne farge

Med tusenvis av forskjellige fargenyanser å velge mellom, kan det virke uoverskuelig å velge den nye fargen til hjemmet. 

I bestrebelsen på å gjøre det enklere, har fargespesialisten Flügger håndplukket ni medarbeidere fra hele landet som får gjennomgå en videreutdannelse i fargepsykologi og fargesammensetning.

Hjelper med fargevalg

Målet er at fargekonsulentene skal hjelpe nordmenn med å finne akkurat de riktige fargene til sine hjem. De skal gjøre valget enkelt.

– Kundene våre har så mange muligheter når det gjelder fargevalg at det noen ganger kan virke forvirrende. Vi vil gjerne gi dem en god opplevelse, og derfor oppjusterer vi den faglige kompetansen slik at vi kan levere en bedre og mer helhetlig rådgivning som ikke bare handler om fargen på veggen, men i hele rommet, forklarer Gro Hege Hølås, Regional Manager i Flügger.

Gir gode råd

De ni deltagerne på videreutdannelsen representerer ni forskjellige butikker. De har fått dypere innblikk i hvordan farger påvirker oss mennesker og hvilken betydning lysmengden i rommet har for fargevalget.

– Samtidig har de også fått trening i å tenke på rommenes helhet, slik at de lettere kan gi råd om resten av innredningen og ikke bare fargene på veggene, sier Hølås.

farge fargevalg fargehjelp fargekonsulent
Bilder
Ekspertene hjelper deg å finne farge
Ekspertene hjelper deg å finne farge
Vedlegg
   Last ned