Kategorier

Meny

Konto

Parafinlampe = kos og hygge

De fleste av oss velger parafin som energikilde først og fremst for å skape ekstra trivsel og hygge. Men visste du at hva du tenner opp med har stor betydning for utvikling av lukt, sot og røyk?

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Parafinlampe = kos og hygge

Foto: Kristian Owren/ifi.no

Det er noe nostalgisk ved å fyre opp den gamle parafinlampa og kjenne den stramme lukten av parafinos, blandet med en odør av brent veke, bre seg i rommet.Nostalgisk, ja, men vi kan da godt være den foruten. I dag får vi en rekke ulike parafinlamper, store og små, som kun er utstyrt med små trådveker. De benyttes over alt, enten som et supplement til, eller sammen med stearinlys.

Mindre sot, røyk og lukt

Til tross for at den klassiske parafinlukten vekker mange gode minner hos mange av oss, ønsker vi egentlig ikke å ha den i stua når vi skal kose oss. Det er imidlertid stor forskjell på tradisjonell parafin og moderne lampeolje. Kemetyl Lampeolje Eksklusiv gir nettopp, som navnet tilsier, en mer eksklusiv opplevelse når parafinlampene tennes. Dette er en ekstra ren brenselolje som kan benyttes til alle typer lamper, fra de moderne, små dekorative parafinlamper, til fjøslykter, stormlykter, klassiske stuelamper og de såkalte petromakslampene som ikke har veke, men som brenner gassen fra parafinen.

Dele på Pinterest Mindre sot, røyk og lukt

Renere parafin som lukter godt

Til tross for at den klassiske parafinlukten vekker mange gode minner hos mange av oss, men ønsker vi egentlig ikke å ha den i stua når vi skal kose oss. Det er imidlertid stor forskjell på tradisjonell parafin og moderne lampeolje. Kemetyl Lampeolje Eksklusiv gir nettopp, som navnet tilsier, en mer eksklusiv opplevelse når parafinlampene tennes. Dette er en ekstra ren brenselolje som kan benyttes til alle typer lamper, fra de moderne, små dekorative parafinlamper, til fjøslykter, stormlykter, klassiske stuelamper og de såkalte petromakslampene som ikke har veke, men som brenner gassen fra parafinen.

Dele på Pinterest  Renere parafin som lukter godt

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]