IFI logo
Se flere bilder
Parafinlampe = kos og hygge

Foto: Kristian Owren/ifi.no

Parafinlampe = kos og hygge

De fleste av oss velger parafin som energikilde først og fremst for å skape ekstra trivsel og hygge. Men visste du at hva du tenner opp med har stor betydning for utvikling av lukt, sot og røyk?

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er noe nostalgisk ved å fyre opp den gamle parafinlampa og kjenne den stramme lukten av parafinos, blandet med en odør av brent veke, bre seg i rommet.Nostalgisk, ja, men vi kan da godt være den foruten. I dag får vi en rekke ulike parafinlamper, store og små, som kun er utstyrt med små trådveker. De benyttes over alt, enten som et supplement til, eller sammen med stearinlys.

Mindre sot, røyk og lukt

Til tross for at den klassiske parafinlukten vekker mange gode minner hos mange av oss, ønsker vi egentlig ikke å ha den i stua når vi skal kose oss. Det er imidlertid stor forskjell på tradisjonell parafin og moderne lampeolje. Kemetyl Lampeolje Eksklusiv gir nettopp, som navnet tilsier, en mer eksklusiv opplevelse når parafinlampene tennes. Dette er en ekstra ren brenselolje som kan benyttes til alle typer lamper, fra de moderne, små dekorative parafinlamper, til fjøslykter, stormlykter, klassiske stuelamper og de såkalte petromakslampene som ikke har veke, men som brenner gassen fra parafinen.

Se flere bilder
Mindre sot, røyk og lukt

Foto:

Renere parafin som lukter godt

Til tross for at den klassiske parafinlukten vekker mange gode minner hos mange av oss, men ønsker vi egentlig ikke å ha den i stua når vi skal kose oss. Det er imidlertid stor forskjell på tradisjonell parafin og moderne lampeolje. Kemetyl Lampeolje Eksklusiv gir nettopp, som navnet tilsier, en mer eksklusiv opplevelse når parafinlampene tennes. Dette er en ekstra ren brenselolje som kan benyttes til alle typer lamper, fra de moderne, små dekorative parafinlamper, til fjøslykter, stormlykter, klassiske stuelamper og de såkalte petromakslampene som ikke har veke, men som brenner gassen fra parafinen.

Se flere bilder
 Renere parafin som lukter godt

Foto:

Finn din nærmeste
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.