IFI logo
Se flere bilder
Oppussing på ønskelisten?

Foto: Nordsjö Idé & Design, iStock

Oppussing på ønskelisten?

Vanskelig å finne på fine julegaver? I stedet for å kjøpe en dings som blir stuet bort i skapet, kan et gavekort med produkter/arbeidstimer til ny maling i stuen eller gulv i gangen kanskje være en overraskelse som virkelig gleder!

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det går fort mot jul, og fristen for å finne på spennende julegaver nærmer seg med stormskritt. Mange legger mye jobb og omtanke i jakten på den perfekte julegave, men det er ikke alltid det er så lett å finne på noe. Om du sliter med å finne på som vil gjøre dine kjære glade, kan det kanskje være en idé å tenke litt utenfor boksen. I stedet for en gjenstand eller en opplevelse, kan god gammeldags arbeidsinnsats og bidrag til å fornye hjemmet bli en fantastisk overraskelse.

- Tenk deg han stakkars mannen som har hørt gnålet fra kona i alle år om at hun ønsker seg nytt soverom. Nå kan han løse det OG julegaven samtidig. Eller foreldrene hvor den håpefulle har flyttet inn i en ganske så trist leilighet uten penger til jul. En ny stue og hjelp fra mamma til jul blir supert, foreslår Stine Jørgensen hos fargehandlerkjeden Nordsjö Idé og Design (NID).

Se flere bilder
Oppussing på ønskelisten?

Foto:

Oppussingsgavekort faller garantert i smak hos din kjære.

Ferdige pakkeløsninger

Oppussingen behøver ikke koste all verden. Man kommer langt med selvlagd gavekort på et spann maling og lovnad om at jobben skal bli gjort.

Ellers finnes det også morsomme julegavepakker på oppussing av både gulv og vegger. NID har lansert idéen i år, hvor de har satt sammen tre ferdigprisede pakker.

- Vi har satt sammen ferdig prisede pakker: Basic, Premium og Deluxe, hvor maling, gulv og tapet er priset per kvadratmeter. Pakkene koster fra ca. kr 2.000,- for 8 kvadratmeter. All informasjon ligger på nettet, og det er bare å gå innom en NID-butikk, der du får kjøpt gavekort og en flott boks med rosett. Du trenger ikke engang å pakke den inn! tipser Jørgensen.

 

Se flere bilder
Ferdige pakkeløsninger

Foto:

Gavekortene fra Nordsjö Idé & Design pakkes i fine gaveesker.

Mer informasjon

www.nordsjoidedesign.no

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.