Kategorier

Meny

Konto

Nytt rengjøringsmiddel for vask før maling

En flate som skal males skal alltid renses godt før malingen påføres. Men hva man skal bruke til å rengjøre med, har for mange vært en litt forvirrende affære.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Nytt rengjøringsmiddel for vask før maling

Foto: Kristian Owren/ifi.no, Butinox Interiør

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Vi opplevde litt forvirring rundt dette med rengjøringsmiddel før malearbeid innendørs, og at mange dropper vaskingen. Det er jo veldig viktig med grundig rens av en flate som skal males, men samtidig krever mange av de sterke rensemidlene mye skylling etterpå, og det er ikke alltid like enkelt å få til på en vegg inne. Vi har derfor utviklet Butinox Interiørvask, som er spesialutviklet for rengjøring av vegger og tak før maling, sier Jenny Bull-Gustavsen hos Scanox.
 
Butinox interiørvask er effektiv til fjerning av smuss, fettrester og gammel såpefilm, men er så mild at den ikke har noen sterk lukt, og er ifølge produsenten et miljøvennlig produkt. Vasken klargjør underlaget for bedre vedheft og sluttresultat.

Den påføres veggen utblandet i vann, og kan avvaskes med en mopp, skrubb, klut, svamp eller lignende etterpå. Behandlet område må tørke helt før videre etterbehandling.

Dele på Pinterest Butinox Interiørvask finnes i smarte halvlitersflasker.

Butinox Interiørvask finnes i smarte halvlitersflasker.

Mer informasjon

www.butinoxinterior.no

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]