Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Nytt Inspirasjon i butikk 2/11

I byggemodus eller ute etter litt fornyelse hjemme? Nå er et rykende ferskt nummer av Inspirasjon tilgjengelig hos fargehandlere og byggvarehus rundt i landet.

  • Slik ser høstutgaven av Inspirasjon ut.

    Foto:

  • Eksempel på trendstilen ifi.no har kalt

    Foto:

  • Slik ble soverommet i det ene oppussingsprosjektet etter forvandlingen.

    Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Inspirasjon er bladet for deg som skal bygge nytt eller pusse opp.

Nå skal det være lunt

Denne høsten og vinteren er det verdier som trygghet, samhold, tradisjoner og kvalitet som preger interiørtrendene. Det er tid for ro, og vi skal ha det lunt rundt oss. Ifi.no har valgt å gruppere de viktigste trendene inn i tre stilretninger: Lunt og landlig, Lunt og røft og Lunt og naturlig, som du kan lese mer om i bladet.

Det er også lagt ekstra fokus på hvordan man kan integrere den lune stilen i sin egen stue ved hjelp av fargesetting, tekstiler og tepper.

Slik lykkes du

Det er mange prosjekter man fint kan gjøre selv, men det er ikke alltid like enkelt å vite hvordan man skal gå frem. I høstutgaven har vi derfor satt fokus på hvordan man trinn-for-trinn kan lykkes med maling av panel, magnet- og tavlemaling, maling av kjøkken, tapetsering med mønster, beis i badstuen og beis av panel.

Oppussingsprosjekter før og etter

Som alltid følger ifi.no flere oppussingsprosjekter og ser på forskjellige løsninger som blir valgt underveis i prosessen. I denne utgaven av Inspirasjon er det et gammelt våningshus på Romerike og en funksjonell leilighet for to på Ås som har vært i lupen. I tillegg har ekspertene sett på hvordan en splitter ny hytte bør overflatebehandles innvendig for å gi helhet og hyttepreg.

Oppdatert: 12.02.2014  

Her kan du finne nærmeste fargehandel/ byggvarehus

Klikk her

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse

Les mer

[Some text some message]