Kategorier

Meny

Konto

Nytt gulvkonsept fra Sverige

Mange er allerede kjent med Bergo-plattan; praktiske gulvfliser støpt i i plast med åpninger i ulike mønster og farger – anvendelig for så vel ute- som innerom. Nå lanserer produsenten et helt nytt gulvkonsept, med enda bredere bruksområder.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Nytt gulvkonsept fra Sverige

Foto: Bergo Flooring og Kristian Owren/ifi.no

På gigantmessen BAU i München i midten av januar i år, lanserte Bergo Flooring det helt nye gulvkonseptet "Top Tile": en kolleksjon i moderne mønster og farger. Du kan også få produsert et gulv med motiv helt etter eget ønske. Flisene har den samme praktiske monteringsløsningen som tidligere og slås lett sammen med en gummihammer. Også disse flisene er lette å kappe med en stikksag. Det som er annerledes med Top Tile er at overflaten er støpt uten perforering og har en glatt overflate som kan påtrykkes ulike mønster eller motiver. 

Dele på Pinterest Top Tile ble presentert på den gigantiske messen BAU 2015 i midten av januar.

Top Tile ble presentert på den gigantiske messen BAU 2015 i midten av januar.

Praktisk løsning

Det nye Top Tile-gulvet kan legges nærmest hvor som helst, også der det er umulig å legge andre gulvtyper – som kalde, fuktige og ujevne flater. Gulvflisene kan legges uten omfattende forberedelser. Du trenger hverken lim, skruer eller spiker. Bergo har produsert multifunksjonelle gulv basert på gjenvinnbar PP-kompositt i mer enn 40 år og er fullstendig fri for enhver form for giftstoffer.

Dele på Pinterest Top Tile Wood er en lekker løsning for sportsgulv

Top Tile Wood er en lekker løsning for sportsgulv

Unikt uttrykk

Basert på dette gulvkonseptet kan du skape et hundre prosent personlig gulv, noe som vil være kjærkomment blant annet i butikker og andre næringslokaler. Produktet er gjennomtestet og har en slitasjemotstand som gjør det egnet til gulvområder med mye trafikk; ikke bare butikker, men også andre offentlige miljøer som messer og resepsjoner.

Dele på Pinterest Top Tile Antique Chestnut er en stilfull variant for butikkmiljø.

Top Tile Antique Chestnut er en stilfull variant for butikkmiljø.

Mer informasjon

Bergo Flooring

www.storeys.no

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]