Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Gjor det selv

Nytt gulvkonsept fra Sverige

Top Tile - Bergo Floorings nyhet på den store BAU messen i Tyskland i januar   Bergo Flooring og Kristian Owren/ifi.no
Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Mange er allerede kjent med Bergo-plattan; praktiske gulvfliser støpt i i plast med åpninger i ulike mønster og farger – anvendelig for så vel ute- som innerom. Nå lanserer produsenten et helt nytt gulvkonsept, med enda bredere bruksområder.
Top Tile ble presentert på den gigantiske messen BAU 2015 i midten av januar.
Top Tile ble presentert på den gigantiske messen BAU 2015 i midten av januar.

På gigantmessen BAU i München i midten av januar i år, lanserte Bergo Flooring det helt nye gulvkonseptet "Top Tile": en kolleksjon i moderne mønster og farger. Du kan også få produsert et gulv med motiv helt etter eget ønske. Flisene har den samme praktiske monteringsløsningen som tidligere og slås lett sammen med en gummihammer. Også disse flisene er lette å kappe med en stikksag. Det som er annerledes med Top Tile er at overflaten er støpt uten perforering og har en glatt overflate som kan påtrykkes ulike mønster eller motiver. 

Praktisk løsning

Top Tile Wood er en lekker løsning for sportsgulv
Top Tile Wood er en lekker løsning for sportsgulv

Det nye Top Tile-gulvet kan legges nærmest hvor som helst, også der det er umulig å legge andre gulvtyper – som kalde, fuktige og ujevne flater. Gulvflisene kan legges uten omfattende forberedelser. Du trenger hverken lim, skruer eller spiker. Bergo har produsert multifunksjonelle gulv basert på gjenvinnbar PP-kompositt i mer enn 40 år og er fullstendig fri for enhver form for giftstoffer.

Unikt uttrykk

Top Tile Antique Chestnut er en stilfull variant for butikkmiljø.
Top Tile Antique Chestnut er en stilfull variant for butikkmiljø.

Basert på dette gulvkonseptet kan du skape et hundre prosent personlig gulv, noe som vil være kjærkomment blant annet i butikker og andre næringslokaler. Produktet er gjennomtestet og har en slitasjemotstand som gjør det egnet til gulvområder med mye trafikk; ikke bare butikker, men også andre offentlige miljøer som messer og resepsjoner.

Mer informasjon

Bergo Flooring

www.storeys.no

Les også Sportsgulv for eldre

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: