IFI logo
Se flere bilder
Nytt designsamarbeid i Borås

Foto: Produsentene

Nytt designsamarbeid i Borås

Tre unge designere har satt sitt preg på Borås Cottons høstkolleksjon 2005.

Julie Hageler

Julie Hageler
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Borås Cotton har hatt stor suksess med å relansere flere gamle designklassikere fra 50-, 60-tallet de senere årene, noe de vil fortsette med til høsten. Men i tillegg har de etablert et nytt samarbeid med tre unge designere som har fått frie tøyler til å utvikle flere nye og spennende mønstre til høstens kolleksjoner. Den mest fremtredende blant disse designerne er Hanna Werning, som allerede har vunnet stor oppmerksomhet for sine personlige og fargesterke mønstre. "Djurträden" er navnet på et av hennes design for Borås.

Spennende fornyelse

- Samarbeidet med de unge designerne har vært en spennende fornyelse for Borås Cotton, og vi gleder oss til å vise fram det store mangfoldet i høstens kolleksjon, sier Ulrica Hurtig, designansvarlig hos Borås Cotton.

I tillegg til soveromskolleksjonene, har Borås utviklet et helt konsept av ferdigsydde produkter tilpasset hverandre, som for eksempel panelgardiner, sidegardiner, pyteputer og duker.

- Hvis kunden først har funnet et mønster og tekstil de liker, så har de nå muligheten for å velge mellom ulike produktgrupper og matche varene opp mot hverandre. Mange ønsker for eksempel å ha puter som står i stil til gardinene eller sengetøyet, for å skape en helhet i innredningen.

Disse fører produktet:
  • Borås Cotton, salgsansvarlig Norge, tlf: 97 71 62 62
Huskelisten din
Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.