Kategorier

Meny

Konto

Nytt designsamarbeid i Borås

Tre unge designere har satt sitt preg på Borås Cottons høstkolleksjon 2005.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Nytt designsamarbeid i Borås

Foto: Produsentene

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Borås Cotton har hatt stor suksess med å relansere flere gamle designklassikere fra 50-, 60-tallet de senere årene, noe de vil fortsette med til høsten. Men i tillegg har de etablert et nytt samarbeid med tre unge designere som har fått frie tøyler til å utvikle flere nye og spennende mønstre til høstens kolleksjoner. Den mest fremtredende blant disse designerne er Hanna Werning, som allerede har vunnet stor oppmerksomhet for sine personlige og fargesterke mønstre. "Djurträden" er navnet på et av hennes design for Borås.

Spennende fornyelse

- Samarbeidet med de unge designerne har vært en spennende fornyelse for Borås Cotton, og vi gleder oss til å vise fram det store mangfoldet i høstens kolleksjon, sier Ulrica Hurtig, designansvarlig hos Borås Cotton.

I tillegg til soveromskolleksjonene, har Borås utviklet et helt konsept av ferdigsydde produkter tilpasset hverandre, som for eksempel panelgardiner, sidegardiner, pyteputer og duker.

- Hvis kunden først har funnet et mønster og tekstil de liker, så har de nå muligheten for å velge mellom ulike produktgrupper og matche varene opp mot hverandre. Mange ønsker for eksempel å ha puter som står i stil til gardinene eller sengetøyet, for å skape en helhet i innredningen.

Disse fører produktet:

Borås Cotton, salgsansvarlig Norge, tlf: 97 71 62 62

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]