Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Nymalte vinduer kan lukkes

Hurtigtørkende vindusmaling gjør at du kan lukke vinduet samme dag som du har malt - du kan attpåtil rekke to strøk om du vil.

  • Med hurtigtørkende maling kan et nymalt vindu lukkes om kvelden.

    Foto:

  • Vinduene på et hus er et utsatt område for vær og vind. Med et malingssystem får du et langvarig og holdbart resultat.

    Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

At en kan lukke det nymalte vinduet før sengetid, redder nok nattesøvnen til mange. Kald vind og kryp i små og store størrelser holdes ute, samtidig som samvittigheten er bedre etter å ha gjort den nødvendige malerjobben.

Spar tid, helse og miljø

Med den nye vindusmalingen fra Beckers kan man male to strøk med dekkende maling på en og samme dag, mot ett strøk om dagen som har vært vanlig tidligere. Vindusmalingen tørker i løpet av to timer og er overmalbar etter fire til seks timer. I tillegg til at vil tørketiden kortes ned, er malingen helt fri for løsemidler og dermed skånsom mot både helse og miljø.

Malingsprodusenten Beckers' målsetting er at innen 2009 skal 99 prosent av all maling som selges fra Beckers være vannltynnbar. I disse dager lanserer Beckers et nytt, vanntynnbart vindusmalingssystem som består av grunnolje, grunnmaling og dekkende maling.

Langvarig beskyttelse

Vinduene på et hus er svært utsatt for vær og vind, og rammes fortere enn andre flater av fukt- og råteskader. Mal med hele malingssystemet for et langvarig og holdbart resultat: grunnoljen impregnerer, grunnmalingen beskytter mot fukt, og den dekkende malingen gir en fin og motstandsdyktig overflate som bevarer fargen. Tester gjennomført av Beckers har vist at den vanntynnbare malingen faktisk holder på fargen bedre enn de eldre og løsemiddelbaserte malingstypene.

Bruk riktig verktøy

- Når man maler med vanntynnbar maling, er det viktig å benytte riktig verktøy for best mulig resultat. En myk, syntetisk pensel egner seg best for denne malingstypen, sier Chresten Nielsen, malermester og teknisk ansvarlig i Tikkurila Norge AS, som markedsfører og selger Beckers i Norge.

Oppdatert: 01.08.2017  

Mer informasjon

www.beckers.no

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]