Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Rørkjøp annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °

Nyhet! Moodboard på ifi.no

 
Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Ifi.no lanserer nå en egen moodboardløsning, der du gratis kan komponere egne collager med farger og bilder som et hjelpende ledd i planleggingen av oppussingen.

Moodboard, eller collage, er et nyttig hjelpemiddel under oppussingen. Ved å samle farger og bilder av ting du liker og sette dem sammen, er det enklere å få et overblikk over hvilken stil og fargepalett du egentlig er på jakt etter – noe som i gjerne kan være litt vanskelig å identifisere og konkretisere.

Og kanskje enda viktigere, det forenkler kommunikasjonen med ansatte i byggvarehus og fargehandler, som etter et blikk på moodboardet raskt kan få et innsikt i hva du søker. På den måten snakker dere med en gang samme språk, og du får du raskere en riktig veiledning når det kommer til farger, mønster og øvrig interiør. 

Kristian Owren, ifi.no
Kristian Owren, ifi.no

- Det finnes allerede en del nettbaserte metoder for å lage moodboard. Det som er spesielt med vår løsning er at den både er gratis og at man står fritt til å legge inn det man ønsker av egne bilder. Vi er også knyttet opp til mange av malingprodusentenes fargekart, slik at det enkelt lar seg gjøre å inkludere disse fargene i moodboardet, sier Kristian Owren, adm. direktør i ifi.no.

Foruten å kunne laste opp dine egne bilder, kan bilder fra moodboardets omfattende bildegalleri eller samtlige bilder publisert på ifi.no enkelt benyttes. Bilder fra ifi.no integreres ved å klikke på «Legg til Moodbox» på ifi.no.

Video som forklarer bruk av moodboardet trinn-for-trinn finner du her

Mer informasjon

IFI.NO MOODBOARD

Les også Visualiser drømmeboligen

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: