IFI logo
Se flere bilder
Nyhet! Moodboard på ifi.no

Foto:

Nyhet! Moodboard på ifi.no

Ifi.no lanserer nå en egen moodboardløsning, der du gratis kan komponere egne collager med farger og bilder som et hjelpende ledd i planleggingen av oppussingen.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Moodboard, eller collage, er et nyttig hjelpemiddel under oppussingen. Ved å samle farger og bilder av ting du liker og sette dem sammen, er det enklere å få et overblikk over hvilken stil og fargepalett du egentlig er på jakt etter – noe som i gjerne kan være litt vanskelig å identifisere og konkretisere.

Og kanskje enda viktigere, det forenkler kommunikasjonen med ansatte i byggvarehus og fargehandler, som etter et blikk på moodboardet raskt kan få et innsikt i hva du søker. På den måten snakker dere med en gang samme språk, og du får du raskere en riktig veiledning når det kommer til farger, mønster og øvrig interiør. 

- Det finnes allerede en del nettbaserte metoder for å lage moodboard. Det som er spesielt med vår løsning er at den både er gratis og at man står fritt til å legge inn det man ønsker av egne bilder. Vi er også knyttet opp til mange av malingprodusentenes fargekart, slik at det enkelt lar seg gjøre å inkludere disse fargene i moodboardet, sier Kristian Owren, adm. direktør i ifi.no.

Foruten å kunne laste opp dine egne bilder, kan bilder fra moodboardets omfattende bildegalleri eller samtlige bilder publisert på ifi.no enkelt benyttes. Bilder fra ifi.no integreres ved å klikke på «Legg til Moodbox» på ifi.no.

Video som forklarer bruk av moodboardet trinn-for-trinn finner du her

Se flere bilder
Kristian Owren, ifi.no

Foto:

Kristian Owren, ifi.no

Mer informasjon

IFI.NO MOODBOARD

Finn din nærmeste
Annonse
HappyHomes annons
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.