Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Nyhet! Moodboard på ifi.no

Ifi.no lanserer nå en egen moodboardløsning, der du gratis kan komponere egne collager med farger og bilder som et hjelpende ledd i planleggingen av oppussingen.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Nyhet! Moodboard på ifi.no

Foto:

Moodboard, eller collage, er et nyttig hjelpemiddel under oppussingen. Ved å samle farger og bilder av ting du liker og sette dem sammen, er det enklere å få et overblikk over hvilken stil og fargepalett du egentlig er på jakt etter – noe som i gjerne kan være litt vanskelig å identifisere og konkretisere.

Og kanskje enda viktigere, det forenkler kommunikasjonen med ansatte i byggvarehus og fargehandler, som etter et blikk på moodboardet raskt kan få et innsikt i hva du søker. På den måten snakker dere med en gang samme språk, og du får du raskere en riktig veiledning når det kommer til farger, mønster og øvrig interiør. 

- Det finnes allerede en del nettbaserte metoder for å lage moodboard. Det som er spesielt med vår løsning er at den både er gratis og at man står fritt til å legge inn det man ønsker av egne bilder. Vi er også knyttet opp til mange av malingprodusentenes fargekart, slik at det enkelt lar seg gjøre å inkludere disse fargene i moodboardet, sier Kristian Owren, adm. direktør i ifi.no.

Foruten å kunne laste opp dine egne bilder, kan bilder fra moodboardets omfattende bildegalleri eller samtlige bilder publisert på ifi.no enkelt benyttes. Bilder fra ifi.no integreres ved å klikke på «Legg til Moodbox» på ifi.no.

Video som forklarer bruk av moodboardet trinn-for-trinn finner du her

Dele på Pinterest Kristian Owren, ifi.no

Kristian Owren, ifi.no

Mer informasjon

IFI.NO MOODBOARD

Annonse
LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Annonse
FLERE ARTIKLER FRA...
POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
Annonse
[Some text some message]