Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Nei, det heter faktisk ikke malekost

Kost og pensel er to forskjellige ting. Hadde du brukt en kost til å påføre maling, hadde nok finishen blitt en ganske annen enn du hadde sett for deg.

  • Nei, det heter faktisk ikke malekost

    Foto: Jordan

Annonse
Annonse
En terrasseskrubb som dette er en slags kost.

En terrasseskrubb som dette er en slags kost.

En kost er nemlig det du bruker når du koster, feier eller rengjør. Det kan også brukes når du påfører slemming og lignende på mur, eller spesialmalinger som skal påføres tykt og kaotisk for gi illusjonen av en murvegg. Men de brukes aldri til maling der vi helst ønsker oss en pen og glatt overflate. Koster finnes i forskjellige versjoner. Noen er store, som for eksempel en Piasavakost som du bruker til å koste gårdsplassen med, og andre er mindre, som for eksempel vaskekoster du bruker når du skal skrubbe ned huset. Et raskt søk på Jordan sine nettsider på ordet «kost» gir deg en lang rekke verktøy, men ingen ment for påføring av maling. 

Pensel derimot, er det vi benytter når vi maler. Penslene har en helt annen type bust, og det ligger mye forskning og teknologi bak utviklingen av hver nye pensel, nettopp for å gi den absolutt beste finishen til formålet penselen er beregnet på.

Så neste gang noen sier at de skal svinge malekosten, fortell dem gjerne at det faktisk heter malepensel! 

Oppdatert: 17.12.2019  
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]