Kategorier

Meny

Konto

Modellér ditt eget linoleumsgulv

Nå kan du virkelig la kreativiteten blomstre ved å designe gulv med et personlig preg med fliser av slitesterk linoleum – et rent naturprodukt.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Modellér ditt eget linoleumsgulv

Foto: Forbo Flooring

For kort tid siden kom gulvleverandøren Forbo med en ny, spennende serie fliser av linoleum; nå er denne serien utvidet. Den består av fliser i flere størrelser og en rekke ulike farger og mønstre.

Størrelsene på linoleumsflisene er slik at de lett kan kombineres. Du kan lage ditt eget puslespill med brikker i ulike dimensjoner, farger og mønstre. Dette gir uante muligheter for å legge et unikt og slitesterkt linoleumsgulv med personlig særpreg. 

Dele på Pinterest Friske farger gir mange muligheter for å utfolde kreativitet.

Friske farger gir mange muligheter for å utfolde kreativitet.

Størrelser og mønstre

Flisene leveres i flere ulike varianter; en er basert på farger, Colour. En har den tradisjonelle «marmor-look’en», Marble. En har fått navnet Shade og er inspirert av stein, mens Lines minner mer om trestruktur.

Denne meget fleksible kolleksjonen består av kvadratiske og rektangulære fliser i størrelser som spenner fra de ekstra store (75 cm x 50 cm) til de helt små (25 cm x 25 cm) - samt flere matchende størrelser mellom disse ytterpunktene. Dimensjonene er avstemt slik at alle flisene passer sammen og kan kombineres på kryss og tvers. Dette gjør det lettere å sette sammen flotte mønstre.

Dele på Pinterest Mange ulike dimensjoner gir uendelige muligheter

Mange ulike dimensjoner gir uendelige muligheter

Trend

Marmoleum Modular gir deg muligheter som sammenfaller godt med trenden som vi har sett så mye av i de senere årene. Vi ser det både i tepper og fliser, hvor designerne for alvor har fått øynene opp for mulighetene til å gi rommet karakter via geometriske mønstre. Her kan alle være kreative og skape sitt eget gulvuttrykk – ikke bare interiørarkitekter og –konsulenter.

Dele på Pinterest Geometriske mønstre er trendy

Geometriske mønstre er trendy

Hvor passer Marmoleum Modular?

Den brede fargepaletten gir mulighet for å tilføre gulvet et oppsiktsvekkende, men samtidig et sofistikert uttrykk, som kan gi liv til et ellers kjedelig rom. Vi har sett at Marmoleum Modular med sine muligheter og sin slitestyrke, snart fant veien til kontor- og butikkgulv, hvor et gulv med mønster er med på å skape en positiv og inspirerende stemning.

I Mellom-Europa er nå også privatmarkedet i ferd med å trykke Marmoleum Modular til sitt bryst, og markedssjef hos Forbo i Norge, Gunni Marie Bunck, mener at vi vil se en slik utvikling også her i landet.

Dele på Pinterest Marmoleum Modular gir interiørarkitekten muligheten til selv å designe gulvmønsteret

Marmoleum Modular gir interiørarkitekten muligheten til selv å designe gulvmønsteret

For mer informasjon:

Forbo Flooring AS

LES OGSÅ
FLERE ARTIKLER FRA...
Linoleum
Tre og parkett
Laminat

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]