Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Beslagsboden annons
Annonse
Beslagsboden annons

Mer miljøvennlig og tidsbesparende med vanntynnbart

20 liter white-spirit bidrar til like mye CO2-utslipp som om en moderne bil skulle kjøre to ganger rundt jorden. Velger du vanntynnbare istedenfor løsemiddelholdige produkter når du vedlikeholder, kan du pusse opp med god samvittighet.

  • Velger du et vanntynnbart vindusmalesytem, rekker du to påføringer på en dag!

    Foto:

  • Velger du vanntynnbare istedenfor løsemiddelholdige produkter når du vedlikeholder, kan du pusse opp med god samvittighet.

    Foto:

  • Vanntynnbar terrassebeis er slitesterk og mer miljøvennlig.

    Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

I en løsemiddelholdig maling benyttes for eksempel white-spirit som bærer av bindemiddel og pigment. Tidligere var dette helt vanlig, men nå har nye EU-direktiver medført at malingprodusentene har måttet ta i bruk ny teknologi for å produsere malinger uten løsemidler. I de nye vanntynnbare malingene har derfor vann samme funksjon som løsemidlene.

90 prosent vanntynnbart

Forskningen har nå kommet så langt at de vanntynnbare malingene passerer den tradisjonelle oljemalingen i både kvalitet, miljøhensyn og praktisk bruk.

- Å tilby produkter av høyeste kvalitet som samtidig er miljøvennlige er en ambisjon vi har hatt lenge. Beckers' tester har også vist at vanntynnbare produkter holder bedre på fargen enn de gamle løsemiddelholdige produktene. I dag er over 90 prosent av våre produkter vanntynnbare, sier Frode Andersen, administrerende direktør i Tikkurila Norge AS, som markedsfører og selger Beckers i Norge.

Foruten å være snillere mot miljøet og holde godt på fargen, er vanntynnbare produkter også vesentlig mer hurtigtørkende. Dette betyr at du kan spare opptil en dags tørketid - uten at det går utover kvaliteten.

Nye vanntynnbare produkter

Beckers har lenge hatt et sterkt fokus på miljøhensyn, og lanserer denne våren flere produkter som skal bidra til en snillere oppussing utvendig.

En ny vanntynnbar terrassebeis legger igjen en tynn hinne som gjør overflaten mer holdbar, vannavisende og lett å rengjøre. Den kommer i to standardfarger, Kastanje og Tjære, men kan også brekkes i andre farger. Mens du med treolje må behandle terrassen hvert år, kan du med denne terrassebeisen vente tre år mellom hver påføring.

Produsenten har også et helt nytt vindusmalesystem, som kan brukes på treverk, gjerder og hagemøbler i tillegg til vinduer. Systemet består av Perfekt Grunnolje, Perfekt Tregrunn og Perfekt Vindusmaling. Produktene har svært rask tørketid, slik at du rekker to påføringer på én dag - og kan bruke neste dag til å nyte resultatet isteden!

Mer informasjon

www.beckers.no

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]