IFI logo
Se flere bilder
Malorama overtar gulvvirksomheten til RBI Interiør

Foto: RBI Interiør og Malorama

Malorama overtar gulvvirksomheten til RBI Interiør

Malorama overtar RBIs gulvvirksomhet og viderefører RBI som eget forretningsområde i Malorama. Overtagelsen vil skje senest 1. mars 2018. RBI vil fremover konsentrere sin virksomhet til Smartpanel, gjennom Smart Board Production.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Dette skriver Malorama i en pressemelding i dag. 

«RBI Interiør har etter 20 år i det norske markedet blitt en betydelig aktør innenfor salg og distribusjon av harde gulv. I 2017 vil de selge over 1 million m2 med laminat og parkett», heter det i pressemeldingen.

– Malorama har ambisjoner om å vokse i gulvkategorien og vi vil ta en tydeligere rolle i verdikjeden. Overtagelsen av RBIs gulvvirksomhet passer svært godt inn i våre planer for vekst og utbyggingen av Farveringens sentrallager. Gjennom overtagelsen av RBIs gulvvirksomhet styrker vi vår posisjon, sier konsernsjef Nils Sund.

Videre kommer det frem at RBI/Smart Board Production har i sin langsiktige strategi besluttet å konsentrere sin virksomhet rundt produksjon og salg av Smartpanel.

– Vi har allerede investert i nytt produksjonsanlegg og samlet vår produksjon i Fredrikstad, men ønsker å investere og utvikle kategoriene vegg-, tak- og baderomspanel ytterligere. Med Maloramas satsing i gulvsegmentet var det naturlig for oss å inngå en avtale om salg av gulvvirksomheten til Malorama. Vi er sikre på at dette vil bli en svært god løsning for RBIs kunder, sier hovedeierne i RBI, Audar Dørum og Remi Bergstrøm, i pressemeldingen.

RBIs gulvdivisjon vil bli videreført som et eget forretningsområde i Malorama.

– Vi er svært fornøyd med å få med Audar Dørum og deler av salgsteamet videre, forteller Nils Sund.

Audar Dørum tror og håper at overtakelsen vil gagne kundene.

– Ved at Farveringen overtar all logistikk er målet at kundene til RBI skal oppleve enda bedre servicegrad. Jeg ser frem til å være med Malorama og Farveringen og videreutvikle forholdet til RBIs gulvkunder, sier Dørum.

I pressemeldingen heter det at overtagelsen vil finne sted senest 1. mars 2018.

Se flere bilder
Malorama

Foto:

Se flere bilder
RBI Interiør

Foto:

Print

Finn din nærmeste
Mest lest
Ny farge til soverommet i 2022
Innendørs

Ny farge til soverommet i 2022

Planlegger du å pusse opp soverommet i 2022 og leter etter farger som passer? Her er en sikker metode til å finne fargen som gir deg ro og du ikke blir lei. Trikset er å stole på magefølelsen...

Koden til farger som funker sammen
Innendørs

Koden til farger som funker sammen

Dersom du ikke finner fargene du ønsker i fargekart eller i fargebaren, så be om hjelp i butikken. Fargene finnes, og i fargehandelen har de verktøy og teknikker som forenkler leteprosessen.

Godt følge til brunt
Innendørs

Godt følge til brunt

Brunt har blitt populært som interiørfarge. Men hvilke farger skal vi velge til hvis vi ikke vil ha et ensfarget brunt interiør?

Annonse
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.