Kategorier

Meny

Konto

Malorama overtar gulvvirksomheten til RBI Interiør

Malorama overtar RBIs gulvvirksomhet og viderefører RBI som eget forretningsområde i Malorama. Overtagelsen vil skje senest 1. mars 2018. RBI vil fremover konsentrere sin virksomhet til Smartpanel, gjennom Smart Board Production.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Malorama overtar gulvvirksomheten til RBI Interiør

Foto: RBI Interiør og Malorama

Dette skriver Malorama i en pressemelding i dag. 

«RBI Interiør har etter 20 år i det norske markedet blitt en betydelig aktør innenfor salg og distribusjon av harde gulv. I 2017 vil de selge over 1 million m2 med laminat og parkett», heter det i pressemeldingen.

– Malorama har ambisjoner om å vokse i gulvkategorien og vi vil ta en tydeligere rolle i verdikjeden. Overtagelsen av RBIs gulvvirksomhet passer svært godt inn i våre planer for vekst og utbyggingen av Farveringens sentrallager. Gjennom overtagelsen av RBIs gulvvirksomhet styrker vi vår posisjon, sier konsernsjef Nils Sund.

Videre kommer det frem at RBI/Smart Board Production har i sin langsiktige strategi besluttet å konsentrere sin virksomhet rundt produksjon og salg av Smartpanel.

– Vi har allerede investert i nytt produksjonsanlegg og samlet vår produksjon i Fredrikstad, men ønsker å investere og utvikle kategoriene vegg-, tak- og baderomspanel ytterligere. Med Maloramas satsing i gulvsegmentet var det naturlig for oss å inngå en avtale om salg av gulvvirksomheten til Malorama. Vi er sikre på at dette vil bli en svært god løsning for RBIs kunder, sier hovedeierne i RBI, Audar Dørum og Remi Bergstrøm, i pressemeldingen.

RBIs gulvdivisjon vil bli videreført som et eget forretningsområde i Malorama.

– Vi er svært fornøyd med å få med Audar Dørum og deler av salgsteamet videre, forteller Nils Sund.

Audar Dørum tror og håper at overtakelsen vil gagne kundene.

– Ved at Farveringen overtar all logistikk er målet at kundene til RBI skal oppleve enda bedre servicegrad. Jeg ser frem til å være med Malorama og Farveringen og videreutvikle forholdet til RBIs gulvkunder, sier Dørum.

I pressemeldingen heter det at overtagelsen vil finne sted senest 1. mars 2018.

Dele på Pinterest Malorama

Dele på Pinterest RBI Interiør

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]