Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Lunere interiør

Interiørmoten følger klesmoten og grått er den store trendfargen.

 • Ulike materialer og kombinasjoner i varme farger: Pute med fiskebensmønster, Green Apple, Halmtapet med grå bunn, Biritapet, Stripet, blankt stoff og stoffprøver i fiskebensmønster fra Intag.

  Foto:

 • Mye grått: Puter og tepper fra Green Apple. Storblomstret tapet, velur, mønstret møbelstoff fra Intag.

  Foto:

 • Blankt og mykt: Tapet med stråmønster, stoff med opphøyd velur, metallstoff fra Intag. Gult og andre farger i velur fra Green Apple.

  Foto:

 • Tapet og tekstil: Natasha Marshall designer matchende tapeter og tekstiler. Intag.

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Vi så mye gult på klesmoten i sommer. Nå sniker det seg inn noe gult, petroleumsblått og varm rød blant grått, aubergine og de ellers så populære jordfargene. Fargene skal ikke være klare og sterke i fargen, men lune som visuelle varmekilder.  

Blanke overflater

Både tekstiler, tapet og maling har blanke overflater og det kan kombineres med det matte for å skape en nonchalant, men et elegant preg. Gull, sølv og bronse blandes villig vekk i mange nye og artige materialer.

Snorer og dusker til gardiner blir det mer og mer av. De siste og mest trendy (possementene som det heter på fagspråket), er enklere og mer stilrent enn tidligere. Gardinene skal være lange og ligge utover gulvet. Metalliske stoffer som består av 50 prosent. I metall, kan formes omtrent som en vil. Den myke veluren går igjen fra gardiner til puter. I andre materialer som lin, bomull og silke finner vi igjen veluren i et opphøyd mønster.  Mange av de tykkere møbelstoffene i ull og lin kommer nå i fiskebensmønstrede varianter.

På veggen er tendensen at tapetleverandørene leverer kolleksjoner hvor sterkt mønstret matcher ensfarget, det vil si tapet for fire vegger.Sort er fortsatt en stor farge. Mange sorte tapeter, både blanke og matte har spennende mønster og kontraster.   

Mye av mønstrene er preget av naturen som siv, aks, grener, trær og blader, som store format eller stiliserte. Damask, striper og ruter kan brukes stilrent eller blandes, da ofte i ulike materialkombinasjoner.

Litt blomster må med - om ikke annet på en pute.

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
interiorkupp annons
Annonse
interiorkupp annons
[Some text some message]