Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Klassisk og moderne med silkestoff

Klassiske engelske design, men med en moderne vri. Vakre broderier på silke og linstoff. Slik kan vi beskrive stoffene fra James Hare, som siden 1865 har spesialisert seg på motetekstil, og som nå kommer med interiørstoffer i Norge.

cloud_download
fullscreen
 • Klassisk britisk design med en moderne vri med broderte silke- og linstoffer fra James Hare.

  Foto:

 • Nydelige broderier med franske knuter på høykvalitative stoffer i moderne farger.

  Foto:

 • Designene i kolleksjonen Westbury Silks kan fint henges sammen i vinduet.

  Foto:

 • De blanke trådene gjør at broderiene kommer fint frem mot det matte linnestoffet.

  Foto:

 • Uthevede broderte sirkler blir et fint og avstemt mønstre.

  Foto:

 • Fargeskalaen er godt tilpasset norske ønsker og aktuelle trender.

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Nå kan vi omramme vinduet med silke og linstoff i klassisk engelsk design, og matche med puter og lampeskjermer. Alt med nydelige broderier og i delikate, jordnære farger. Kvalitetsprodusenten James Hare, introduseres nå i Norge av Green Apple, med kolleksjonen Westbury Silks som består av stoffer egnet for gardiner, lifter, persienner, samt puter, lampeskjermer og veggtrekk.

- James Hares stoffer er både klassisk tidløse og samtidig moderne. De har gode farger som er tilpasset det norske markedet og holder en fantastisk kvalitet, sier Kirsten Nordby i Green Apple.

Lin og silke

Westbury Silks inneholder et koordinert utvalg av duse, nøytrale farger og eksklusive broderier på 100 prosent silke eller et linstoff med innslag av 15 prosent silke.

Lange bladkledde grener dekorert med franske knuter er brodert med tråder i avvikende farger blanke eller matte stoffer av silke eller lin. Fargekombinasjonene er naturlige og mønsteret er inspirert av et silkeprint fra 1800-tallet. I en matchende dus fargeskala er gøyale sirkler brodert på lin eller silkestoff.  Tekstilene er 140 cm brede og rapporthøyden 38,5 cm respektive 19,5 cm.

Sofistikert og morsomt

Samtidig relanserer bedriften sin bestselgende kolleksjon i helsilke, Regal, med 38 ensfargede stoffer i oppdaterte kulører, og en kolleksjon dekorerte stoffer som matcher de ensfargede. Designet heter Jazzy Spot og består av forskjellig fargede, broderte dotter mot en ensfarget bakgrunn. Resultatet er både sofistikert og morsomt.

Den britiske familiebedriften James Hare har siden 1865 vært spesialisert på silke for motebransjen, og kommer nå med interiørstoffer. Produktene presenteres nå for første gangen på det norske markedet, og de er blitt godt mottatt av interiørbransjen. Mange av silkestoffene spesialproduseres for James Hare, slik at selskapet kan sikre at både kvalitet og design holder et høyt nivå.

Oppdatert: 23.09.2013  

Mer informasjon

Green Apple

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Tarkett annons
Annonse
Tarkett annons
[Some text some message]