IFI logo
Se flere bilder
Klassisk og moderne med silkestoff

Foto: James Hare/Green Apple

Klassisk og moderne med silkestoff

Klassiske engelske design, men med en moderne vri. Vakre broderier på silke og linstoff. Slik kan vi beskrive stoffene fra James Hare, som siden 1865 har spesialisert seg på motetekstil, og som nå kommer med interiørstoffer i Norge.

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nå kan vi omramme vinduet med silke og linstoff i klassisk engelsk design, og matche med puter og lampeskjermer. Alt med nydelige broderier og i delikate, jordnære farger. Kvalitetsprodusenten James Hare, introduseres nå i Norge av Green Apple, med kolleksjonen Westbury Silks som består av stoffer egnet for gardiner, lifter, persienner, samt puter, lampeskjermer og veggtrekk.

- James Hares stoffer er både klassisk tidløse og samtidig moderne. De har gode farger som er tilpasset det norske markedet og holder en fantastisk kvalitet, sier Kirsten Nordby i Green Apple.

Lin og silke

Westbury Silks inneholder et koordinert utvalg av duse, nøytrale farger og eksklusive broderier på 100 prosent silke eller et linstoff med innslag av 15 prosent silke.

Lange bladkledde grener dekorert med franske knuter er brodert med tråder i avvikende farger blanke eller matte stoffer av silke eller lin. Fargekombinasjonene er naturlige og mønsteret er inspirert av et silkeprint fra 1800-tallet. I en matchende dus fargeskala er gøyale sirkler brodert på lin eller silkestoff.  Tekstilene er 140 cm brede og rapporthøyden 38,5 cm respektive 19,5 cm.

Sofistikert og morsomt

Samtidig relanserer bedriften sin bestselgende kolleksjon i helsilke, Regal, med 38 ensfargede stoffer i oppdaterte kulører, og en kolleksjon dekorerte stoffer som matcher de ensfargede. Designet heter Jazzy Spot og består av forskjellig fargede, broderte dotter mot en ensfarget bakgrunn. Resultatet er både sofistikert og morsomt.

Den britiske familiebedriften James Hare har siden 1865 vært spesialisert på silke for motebransjen, og kommer nå med interiørstoffer. Produktene presenteres nå for første gangen på det norske markedet, og de er blitt godt mottatt av interiørbransjen. Mange av silkestoffene spesialproduseres for James Hare, slik at selskapet kan sikre at både kvalitet og design holder et høyt nivå.

Mer informasjon

Green Apple

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.