Kategorier

Meny

Konto

Kan jeg fjerne ripene i laminatgulvet?

Jeg har et laminatgulv som det har blitt en del riper i. Finnes det noen produkter jeg kan behandle gulvet med slik at merkene ikke synes?

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Kan jeg fjerne ripene i laminatgulvet?

Foto: Produsenten og Øistein Lie/ifi.no

Det finnes flere produkter på markedet som kan utbedre skader i laminatgulv. Hvorvidt skaden blir helt usynlig avhenger selvfølgelig av størrelse, men du skal i alle fall ha gode sjanser til å gjøre det mindre synlig.

Tarkett har et reparasjonssett beregnet for parkett, som også med fordel kan benyttes på laminat. Det inneholder flere ulike produkter, blant annet en smeltevoks, som skal benyttes sammen for å fylle igjen skadene. Dette produktet er best egnet på skader med litt størrelse, og finnes i 21 forskjellige farger.

Alanor har også produkter som kan hjelpe. Til dypere riper anbefaler de Liberon retusjeringsvoksstifter, mens mindre riper i overflaten kan fikses med Liberon multipenner. De finnes begge i flere ulike fargenyanser, så du vil helt sikkert finne en som passer til gulvet ditt. De anbefaler imidlertid at du velger en nyanse mørkere enn gulvet, da dette vil bli mindre synlig (på samme måte som man alltid velger litt mørkere tråd når man syr tekstiler).

Det kan være lurt å gå over gulvet med en møbel- eller gulvrens før du behandler. Dette vil fjerne rester av smuss og såpe, som kan gi dårlig heft for behandlingene.

Mer informasjon

Alanor tlf. 33 36 29 70

Tarkett tlf 32 20 92 00

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]