Kategorier

Meny

Konto

Industri og gamle dagers eleganse

Det unge paret ville ikke gi slipp på sine elegante, snirklete rokokkomøbler. De måtte vær så god passe inn i den nye leiligheten - som skulle være funksjonell, røff og med industripreg.

av   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Industri og gamle dagers eleganse

Foto: Frode Larsen og Kristian Owren/ifi.no

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi mennesker er sammensatte og plukker gjerne stilelementer litt herfra og derfra. Det fikk interiørarkitekt Wenche Aurland nok en gang bekreftet da hun fikk i oppdrag å lage en smakfull miks av praktisk ungdomsleilighet og møbler i 1700-tallsstil. - De to hadde veldig lyst på en leilighet ingen andre har maken til. De ønsket seg noe som var bare deres og hvor selvfølgelig også hunden Lillebror ville trives, forteller interiørarkitekten.

Stuen

De satset på åpen løsning mellom kjøkken, stue og gang. Det førte til at veggene fikk samme farge og struktur. Paret ønsket grove, lyse murvegger. Murmaling med små korn ble rullet på veggene. Etterpå gikk de over med grov kost. Aurland fikk dem til å male noen strøk ekstra slik at veggene ikke skulle bli så grove at de ville slite i stykker tøy dersom man lente seg mot dem.

Resten av leiligheten kommer til å bli lagt ut senere.

Dette ble brukt:

Vegg: Maling Santex V akryl medium, farge Grå  S1502-Y

Gulv: Vinyl Novilon Scandinavia nr. 7648- FORBO

Vinduslister og -karmer: Ready  halvblank 40 oljebasert, farge Hvit- NORDSJØ

Skjenk og lampe: IKEA

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

SISTE ARTIKLER
[Some text some message]