Porsgrund Bad annons
Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
Før du begynner

Grønne godsaker for oppussingsglade

  •  
  •  
Flutex fra Flügger er en ny type maling som er merket med EU-blomsten. Man kan med andre ord male med grønn samvittighet o...   Bilder av: Flügger
Skal fremtiden bli skjønn og grønn gjelder det å bruke de riktige produktene når vi pusser opp. Det vil si for eksempel maling som er miljømerket og som har god kvalitet.

Stadig flere forbrukere er opptatt av at materialer de bruker er miljøvennlige. Heldigvis finnes det flere og flere produsenter som vektlegger miljøhensyn når de utvikler nye produkter - noe som også er helt nødvendig med dagens miljødirektiver.  

Mal med grønn samvittighet

Den danske malingsprodusenten Flügger har lenge hatt miljøhensyn på dagsordenen, og produsenten har tatt hensyn både til inne og utemiljøet når de har utviklet maling.  

- Flügger vil spille en stor rolle, når det handler om å sikre en renere fremtid. Det er vår plikt å ta hensyn til miljøet, også der vi bor og arbeider. Derfor tenker vi hele tiden grønt, når vi skaper nye oppfinnelser, materialer og prosesser, sier Vegard Svenningsen, kjedekordinator hos Flügger.

Flutex og Flutex S seriene er innendørs veggmaling som er miljøsertifisert med den anerkjente EU-blomsten. Miljøblomsten er det europeiske miljømerket, som er offisielt anerkjent av norske myndigheter og er en garanti for god kvalitet. Man garanteres samtidig at produktet er blant de minst miljøbelastende av sin slags, uten helseskadelige stoffer. Dermed blir det tatt hensyn både til miljøet og malerens helse.

Som en ekstra bonus ble Flutex-serien kåret som klar testvinner i de danske forbruker programmene Rabatten på DR1 og Basta på TV2.

Mer informasjon

www.flugger.no

Les også Mal panel med vanntynnbar maling

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Kommentarer

Mer Før du begynner

Beckers annons

Nyeste artikler