Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Glimmer, gull og dansk håndvevd

Vi mikser produkter langt mer enn før. Det er ikke slik at noen bare kjøper billig eller som her - bare i den høyere prisklasse.

 • Italiensk i Norge - en blanding av silke og viskose med mønster fra persiske tepper. (Fra Intag)

  Foto:

 • Skinnende tekstiler - med store blomsterinnslag. En blandingskvalitet av lin, bomull, silke og akryl. (Intag)

  Foto:

 • Naturmønstre og ornamenter i tekstiler hvor fargeskalaen går over i det blå og svartaktige. (Intag)

  Foto:

 • Klassisk italiensk er moderne - her med tekstil matchende med møbelstoffer. Lilla, eller purpur, er en trendfarge. (Intag)

  Foto:

 • Møbel med den litt skinnende effekt på stoffene. Store mønstringer. (Intag)

  Foto:

 • Danske tekstiler hvor minimalisme fortsatt gjelder. Det er benyttet ausbrenner-teknikk som gir en gjennomsiktelighet. (Intag)

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Vi kan kombinere dyre designmøbler med IKEA-produkter, reise til eksotiske steder og bo billig, men spise dyre middager. Mange gjør litt av hvert. Så også med tekstiler. Her kan du variere i hvilket rom som skal innredes. Noen rom ønsker du presentable, i andre kan det være greit med rimeligere løsninger.

Det er skinnende metaller i tiden - i klesbransjen og i interiørbransjen. Det kan være gull, sølv, bronse, messing - noe med glitter og stas. Produkter med silke gir også overflater som er alt annet enn matte.

Tekstilleverandøren Intag importerer tekstiler fra et av de eldste silkeveverier i Italia - i Venezia. I dagens kolleksjoner er det både historisk klassisk og moderne trendy. Silke blandes med materialer som viskose i noen tilfeller - med lin, bomull eller akryl i andre. Felles for tekstilene er at de allikevel gir det skinnende inntrykk. (Se bildeserien.)

Dansk kvalitet

   

Skandinavisk designtradisjon har en annen historie, men også her er produsentene opptatt av hva som foregår i helt andre kulturer. En dansk kolleksjon (også fra Intag) leverer håndtrykte tekstiler hvor fargesettingen ikke er så sterk som for eksempel i Italia. Den betegnes som "myk minimalisme"! Men her er også farger og mønstre med inspirasjon fra håndlagde tekstiler i India.

Tekstilene har blandingskvaliteter, som polyester- og bomullsveving. Når bomullen brennes bort for å gi mønstre, får du en nesten gjennomsiktelig ausbrenner-kvalitet. (Se bildene.)

Disse fører produktene:

Intag tlf. 22 54 03 00

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]