Kategorier

Meny

Konto

Gjem ledningene bak listen

Er du lei løse ledninger langs gulvlistene? Sjelden er jo stikkontakten plassert akkurat der lampen eller lydanlegget skal stå. Plasser da ledningene inne i listverket!

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Gjem ledningene bak listen

Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Strømkabler og nettverskabler som slingrer seg langs med gulvlisten er et like velkjent som mislikt fenomen. Ikke bare er det stygt og rotete ut, men ledningene samler støv og skaper problemer der det må gå forbi en døråpning.

Usynlige skruer

Primo Classic fot- og karmlister løser problemet på en elegant måte. Ledningene gjemmes rett og slett inne i listverket!  Listene lages av foliert PVC og monteres med klips uten synlige skruer. De kan enkelt hektes av hvis ledningen igjen må frem eller du vil ha inn flere. Listene finnes i flere varianter og størrelser. Listene er ferdigbehandlede fot- og karmlister, og trenger altså hverken å sparkles eller males etter montering. De er i tillegg vedlikeholdsfrie, lette å montere og følger alle ujevnheter – selv med buede vegger!

Dele på Pinterest Usynlige skruer

Også for fjernsynet

I kolleksjonen finnes en spesielt finurlig list: Cover (it), som skjuler alle kablene til den vegghengte flatskjermen. Dagens tynne flatskjermer ser godt ut montert på veggen, men de stygge kablene som henger ned har vært vanskelig å unngå.

I den halvrunde kabellisten rommes ledninger for strøm, antenne, surroundanlegg, DVD og HD-opptaker og den tykke scart-kabelen. Listen har en halvrund form, som slutter helt tett inntil veggen – også på pussede overflater. Bakstykket monteres med vanlig verktøy. Når ledningene er samlet, er det lett å klemme listen av og på hvis du skal skifte ut ledninger eller male veggen.

Primo Cover(it) fås i flere farger i lengden 1,25 meter.

Dele på Pinterest Også for fjernsynet

Mer informasjon

Industri- og boliggulv

www.ibg.no

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Populær nå
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]