IFI logo
Se flere bilder
Gjem ledningene bak listen

Foto:

Gjem ledningene bak listen

Er du lei løse ledninger langs gulvlistene? Sjelden er jo stikkontakten plassert akkurat der lampen eller lydanlegget skal stå. Plasser da ledningene inne i listverket!

Chera Westman

Chera Westman
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Strømkabler og nettverskabler som slingrer seg langs med gulvlisten er et like velkjent som mislikt fenomen. Ikke bare er det stygt og rotete ut, men ledningene samler støv og skaper problemer der det må gå forbi en døråpning.

Usynlige skruer

Primo Classic fot- og karmlister løser problemet på en elegant måte. Ledningene gjemmes rett og slett inne i listverket!  Listene lages av foliert PVC og monteres med klips uten synlige skruer. De kan enkelt hektes av hvis ledningen igjen må frem eller du vil ha inn flere. Listene finnes i flere varianter og størrelser. Listene er ferdigbehandlede fot- og karmlister, og trenger altså hverken å sparkles eller males etter montering. De er i tillegg vedlikeholdsfrie, lette å montere og følger alle ujevnheter – selv med buede vegger!

Se flere bilder
Usynlige skruer

Foto:

Listene er ferdigbehandlede, og systemet har deler for sterke ytterhjørner.

Også for fjernsynet

I kolleksjonen finnes en spesielt finurlig list: Cover (it), som skjuler alle kablene til den vegghengte flatskjermen. Dagens tynne flatskjermer ser godt ut montert på veggen, men de stygge kablene som henger ned har vært vanskelig å unngå.

I den halvrunde kabellisten rommes ledninger for strøm, antenne, surroundanlegg, DVD og HD-opptaker og den tykke scart-kabelen. Listen har en halvrund form, som slutter helt tett inntil veggen – også på pussede overflater. Bakstykket monteres med vanlig verktøy. Når ledningene er samlet, er det lett å klemme listen av og på hvis du skal skifte ut ledninger eller male veggen.

Primo Cover(it) fås i flere farger i lengden 1,25 meter.

Se flere bilder
Også for fjernsynet

Foto:

Cover (it) skjuler alle TV-kabler og- ledninger.

Mer informasjon

Industri- og boliggulv

www.ibg.no

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.