Kategorier

Meny

Konto

Annonse
Annonse

Gjem ledningene bak listen

Er du lei løse ledninger langs gulvlistene? Sjelden er jo stikkontakten plassert akkurat der lampen eller lydanlegget skal stå. Plasser da ledningene inne i listverket!

 • Gjem ledningene bak listen

  Foto:

 • Med Primo Classic fotlist slipper du de både støvsamlende og stygge ledningene på gulvet.

  Foto:

 • Listene er ferdigbehandlede, og systemet har deler for sterke ytterhjørner.

  Foto:

 • Ved døråpninger kan ledningen skjules bak tilsvarende karmlister.

  Foto:

 • Det smarte klikksystemet sikrer hurtig montering uten synlige skruer.

  Foto:

 • Listene er vedlikeholdsfrie, lette å montere og følger alle ujevnheter - selv med buede vegger!

  Foto:

 • Cover (it) skjuler alle TV-kabler og- ledninger.

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Strømkabler og nettverskabler som slingrer seg langs med gulvlisten er et like velkjent som mislikt fenomen. Ikke bare er det stygt og rotete ut, men ledningene samler støv og skaper problemer der det må gå forbi en døråpning.

Usynlige skruer

Primo Classic fot- og karmlister løser problemet på en elegant måte. Ledningene gjemmes rett og slett inne i listverket!  Listene lages av foliert PVC og monteres med klips uten synlige skruer. De kan enkelt hektes av hvis ledningen igjen må frem eller du vil ha inn flere. Listene finnes i flere varianter og størrelser. Listene er ferdigbehandlede fot- og karmlister, og trenger altså hverken å sparkles eller males etter montering. De er i tillegg vedlikeholdsfrie, lette å montere og følger alle ujevnheter – selv med buede vegger!

Også for fjernsynet

I kolleksjonen finnes en spesielt finurlig list: Cover (it), som skjuler alle kablene til den vegghengte flatskjermen. Dagens tynne flatskjermer ser godt ut montert på veggen, men de stygge kablene som henger ned har vært vanskelig å unngå.

I den halvrunde kabellisten rommes ledninger for strøm, antenne, surroundanlegg, DVD og HD-opptaker og den tykke scart-kabelen. Listen har en halvrund form, som slutter helt tett inntil veggen – også på pussede overflater. Bakstykket monteres med vanlig verktøy. Når ledningene er samlet, er det lett å klemme listen av og på hvis du skal skifte ut ledninger eller male veggen.

Primo Cover(it) fås i flere farger i lengden 1,25 meter.

Oppdatert: 26.09.2013  

Mer informasjon

Industri- og boliggulv

www.ibg.no

Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
[Some text some message]