Kategorier

Meny

Konto

Annonse
MaxMaling annons
Annonse
MaxMaling annons

Frisk fornyelse av hytta

Kjøkken og spisestue hadde mørknet og familien ønsket seg lysere hytte og ny kjøkkenløsning. Nå har de oppnådd begge deler, og er storfornøyd med opplevelsen av fornyet hytte!

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Frisk fornyelse av hytta

Foto: Per Erik Jæger/ifi.no

I all hovedsak består forandringen i at mørke vegger og tak er borte, kjøkkenløsningen er ny og spisestuen ommøblert. Med dette har de høstet stor gevinst i form av betraktelig lysere og mer åpne rom. Tak og vegger er behandlet med hvitpgmenterte, transparente overflatebehandlinger, og har beholdt strukturen i treverket. 

 

Dele på Pinterest Spisestuen før – mørk og med møblene noe upraktisk plassert.

Spisestuen før – mørk og med møblene noe upraktisk plassert.

Spisestuen

Spisestuedelen var veldig mørk og preget av gulnet panel med mye kvist. I tillegg var bordet plassert langsetter veggen, slik at store deler av det ikke fikk glede av lyset fra vinduet. Nå som bordet står på tvers i rommet, er saken er en helt annen og hele atmosfæren ble mye lettere, og møblene skaper fin tyngde mot de lysnede veggene. 

Dele på Pinterest Veggen er lysnet og komfyren har fått bakvegg av herdet glass, for å beskytte veggen og spare overflatebehandlingen.

Veggen er lysnet og komfyren har fått bakvegg av herdet glass, for å beskytte veggen og spare overflatebehandlingen.

Annonse
HappyHomes annons

Nytt kjøkkenhjørne

Fra kjøkkenet gikk det en dør til et soverom, noe som medførte at rommet ble veldig oppstykket. Løsningen ble å blende døren og resultatet er at rommet nå er mye mer funksjonelt og praktisk, med mer benkeplass og et sammenhengende kjøkkenhjørne. De gamle kjøkkenskapene lever videre i gangen.

Kjøkkeninnredningen er i forholdsvis stram stil, i en gråfarge. Sokkelen har fått samme farge, og gir innredningen tyngde mot gulvet og skaper helhet – i motsetning til om den var hvit. Sorte smijernshåndtak understreker hyttestilen. 

Dele på Pinterest Slik så kjøkkenet ut, her med døren som ble blendet.

Slik så kjøkkenet ut, her med døren som ble blendet.

Dele på Pinterest Rommet nå er mye mer funksjonelt og praktisk, med mer benkeplass og et sammenhengende kjøkkenhjørne.

Rommet nå er mye mer funksjonelt og praktisk, med mer benkeplass og et sammenhengende kjøkkenhjørne.

Mer informasjon:

WOCA

Beckers

Dette ble brukt:

Tak: Panelhvit, farge ekstra hvit – WOCA

Vegger: Decor Trebeis – BECKERS

Kjøkkeninnredning: Malt Eik Profil, Perlegrå – STRAI KJØKKEN

Liftgardin: utgått – se www.borge.no for alternativer

Løsøre: PRIVAT

Annonse
LES OGSÅ

Finn din nærmeste

Annonse
FLERE ARTIKLER FRA...
POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
Annonse
[Some text some message]