Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg.   Les Mer Jeg aksepterer!

Bli inspirert - Se galleri her
I DAG
  °
I MORGEN
  °
For gårdeier

En tillitssak

  •  
  •   Publisert:
  Kristian Owren/ifi.no
Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.
Å ha et tillitsfullt forhold til entreprenøren er alfa og omega.

Har du mistillit til entreprenøren, bør du se deg om etter en ny så raskt du har en mulighet til å gjøre det. Gjør en grundig jobb før du velger entreprenør, så får du færre overraskelser.

Sjekk nøye

Det er gammel kunnskap at det er lurt å sjekke referansene entreprenøren oppgir. Men tror du han oppgir referanser der alt gikk skeis? Eller har han oppgitt jobbene han selv er noenlunde fornøyd med? Det kan du umulig vite. På disse sidene gir vi deg derfor noen råd som kan hjelpe deg på veien videre.

Deltar i bransjeorganisasjoner

Deltar i bransjeorganisasjoner

En entreprenør, som viser ansvar i forhold til bransje og samfunn gjennom å delta i bransjeorganisasjoner, vil ofte være en bedre samarbeidspartner enn den som aldri deltar i bransjeutviklingen.

Hovedentreprenør

For deg er det kanskje en fremmed tanke at en håndverker kan være hovedentreprenør? Det er mange grunner til at håndverkeren skal være din hovedentreprenør. Vi våger påstanden at organiserte håndverkere i større grad enn tradisjonelle entreprenører blir holdt i ørene av sine organisasjonskollegaer. Du skal ikke undervurdere den fagstoltheten et laug eller tilsvarende representerer.

Les også 10 gode grunner til å tegne kontrakt

Hold deg oppdatert   

Få siste nytt om interiør og oppussing fra ifi.no. Meld deg på vårt nyhetsbrev her.

Nyeste artikler

Nyhetsbrev

Hold deg oppdatert. Motta nye artikler om nyheter, trender og tips fra ifi.no.
Registrer din e-postadresse her: