IFI logo
Se flere bilder
En tillitssak

Foto: Kristian Owren/ifi.no

En tillitssak

Å ha et tillitsfullt forhold til entreprenøren er alfa og omega.

Knut Randem/MLF

Knut Randem/MLF
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Har du mistillit til entreprenøren, bør du se deg om etter en ny så raskt du har en mulighet til å gjøre det. Gjør en grundig jobb før du velger entreprenør, så får du færre overraskelser.

Sjekk nøye

Det er gammel kunnskap at det er lurt å sjekke referansene entreprenøren oppgir. Men tror du han oppgir referanser der alt gikk skeis? Eller har han oppgitt jobbene han selv er noenlunde fornøyd med? Det kan du umulig vite. På disse sidene gir vi deg derfor noen råd som kan hjelpe deg på veien videre.

Deltar i bransjeorganisasjoner

En entreprenør, som viser ansvar i forhold til bransje og samfunn gjennom å delta i bransjeorganisasjoner, vil ofte være en bedre samarbeidspartner enn den som aldri deltar i bransjeutviklingen.

Se flere bilder
Deltar i bransjeorganisasjoner

Foto:

Velg en mester.

Hovedentreprenør

For deg er det kanskje en fremmed tanke at en håndverker kan være hovedentreprenør? Det er mange grunner til at håndverkeren skal være din hovedentreprenør. Vi våger påstanden at organiserte håndverkere i større grad enn tradisjonelle entreprenører blir holdt i ørene av sine organisasjonskollegaer. Du skal ikke undervurdere den fagstoltheten et laug eller tilsvarende representerer.

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.