Kategorier

Meny

Konto

Effektiv hvitvasking

Gulnede bunadsskjorter og annet hvitt tøy kan lett bli blendende hvitt igjen. Bruk et kombinert flekkfjernings- og blekemiddel sammen med vaskemidlet neste gang!

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Effektiv hvitvasking

Foto: Alanor

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vårens høytider står for døren, og det er på tide å plukke frem bunader og andre festdrakter fra skapene. Er da skjorten gulnet, vil en vask ny vask kanskje hjelpe. Hvis ikke – bruk et spesialmiddel som gir hvitheten tilbake. Dylon Power Whitening inneholder både flekkfjerner og blekemiddel og gjør effektivt gulnet tekstil blendende hvitt igjen.

Skyll nøye

Bunadsskjorter av lin gulner etter tid grunnet blant annet dårlig skylling etter vask. Vask alltid skjorten rett etter bruk, men stryk den like før den brukes – ikke når den er vasket og skal pakkes vekk. Det kan også føre til at tøyet gulner. Husk å skylle nøye.

Også håndvask

Posens innehold tømmes i vaskemaskinens pulverdispenser, og bruk et vanlig vaskeprogram, med dine vanlige syntetiske vaske- og skyllemidler. Allerede ved 30 grader får hvite klær, håndklær og lignende originalfargen tilbake, Dylon Power Whitener kan også brukes ved håndvask. Skal ikke brukes på ull og silke. En emballasje holder til fire behandlinger.

Ved handvask løses innholdet fra en pose opp i så varmt vann som tøyet tåler. Legg så i tøyet, og vask som og tørk som vanlig uten bruk av andre vaskemidler. Bruk gjerne gummihansker.

Mer informasjon:

Alanor

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]