IFI logo
Se flere bilder
Dobbelt så rask gulvvask

Foto:

Dobbelt så rask gulvvask

Et norskutviklet vaskesystem tar opp kampen mot tidsklemma og gjør at du kan vaske seks ganger så lenge før du må skylle. Dermed kan du gjøre vaskejobben dobbelt så fort, med like rent resultat.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert (oppdatert )

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

- Vi mener dette er et lite stykke vaskehistorie, og et middel i kampen mot tidsklemma, sier produktsjef Camilla Skare i Jordan. Jordan Duo er utviklet for å gjøre rengjøringsarbeidet lettere og raskere, og nå blir også vasketeknikken endret.

Snur teknikken

Hemmeligheten bak den økte hastigheten er ganske enkelt at man bruker kluten del for del slik at ikke hele kluten blir skitten med en gang. Med Jordan Duo blir nemlig vasketeknikkene bokstavlig talt snudd. Man skal fremdeles gå bakover mens man fører kluten i s-bevegelser, men nå skal kluten henge etter som et slep. I stedet for å skylle, flytter du vaskefoten, og dermed får du fram et rent parti til å vaske med. I disse dager kommer også egne Duo kluter med striper som hjelper deg til å bruke denne vaskemetoden. Jordan Mikrofiber Gulvklut gjør helt rent og etterlater seg minimalt med vann. Samtidig kan man vaske lenge uten at den blir for tørr.

To i ett

Har du vaskeskapet fullt av koster, mopper og naler kan du nå få ryddet opp. Jordans nye rengjøringsredskap er nemlig vaskekost og mopp i ett.

For deg som har vant til å vaske på "gamlemåten" får du en vaskekost som er bedre å holde i og som gjør det lettere å feste kluten. For deg som benytter deg av moppens s-bevegelser får du nå anledning til å moppe med vanlig klut.

- Duo kombinerer de beste egenskapene fra den tradisjonelle vaskekosten og den moderne moppen. Den har nal til å dra vannet av gulvet og kan brukes med alle slags kluter, sier produktsjef Camilla Skare i Jordan.

Finn din nærmeste
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.