IFI logo
Se flere bilder
Dobbelt så lett og halvparten så dyrt

Foto:

Dobbelt så lett og halvparten så dyrt

Det er blitt både lettere og billigere å flislegge badet med tidens glassmosasikkfliser.

IFI.NO

IFI.NO
Publisert

Registrer deg her og motta vårt nyhetsbrev, med nye artikler og nyttige tips 2-3 ganger i måneden.

Følg ifi.no på Facebook, TikTok og Instagram.

Dele
Annonse

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Drømmen om et moderne og funksjonelt baderom, kledt med nydelige glassmosaikkfliser, er blitt langt lettere og mye billigere å realisere.  For den halve prisen kan man nå få den ettertraktede nyheten i flismarkedet.  På baksiden av glassmosaikkflisene er det montert et praktisk nylonnett.  Dette erstatter den kjente og vanskelige papirforsiden noe som gjør at oppsettingen blir lettere for både profesjonelle og gjør-det-selv folk.

Med det gamle systemet måtte man sette mosaikken litt i blinde på grunn av papiret som var montert på forsiden.  Med nylonnett på baksiden, får man en sikker montering - resultatet blir mere nøyaktig og like enkelt som all annen flislegging.  En annen fordel med den føyelige baksiden er at mosaikken kan "smyge" seg rundt hjørner, søyler og andre avrundinger.

 

Mange muligheter

Glassmosaikkflisene leveres i 35 forskjellige farger. Mulighetene for et individuelt design er i det hele tatt mange. Mosaikken kan anvendes både til vegg og gulv.  Den leveres i ikke mindre enn tre formater 20x20mm, 25x25mm, og 50x50mm som kan kombineres etter ønske. Glassmosaikkflisene er frostsikre og er derfor velegnet til bruk både inne og ute.

Finn din nærmeste
Mest lest
Annonse
Nyhetsbrev
Motta tips og ideer!

Vi sender 1-2 ganger månedlig ut nye tips og ideer, register deg her.