Kategorier

Meny

Konto

menu
Annonse
Annonse

Det vanskelige vinduet

Hva gjør du med et lite vindu som ikke passer inn i resten av rommet?

cloud_download
fullscreen
 • Vinduet har blitt en naturlig del av stuen og ser ut som et bilde på veggen.

  Foto:

 • Et enkelt, stilisert plantemønster slynger seg rundt sirkelen som åpner mot det grønne. Stoffet er festet til rammen med borrelås.

  Foto:

 • Det var en gang et kott - som nå er innlemmet i stuen. Vinduet er klemt inn i hjørnet og vanskelig å inkludere i interiøret.

  Foto:

 • Stuen før...

  Foto:

 • Fra sofaen er det fortsatt utsyn, og mye lys slippes igjennom det lyse stoffet. Løsningen krever et tekstil som er fast vevet, for å få sirkelen sydd jevn og pen.

  Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Annonse
Annonse

Eldre leiligheter har ofte et spiskammer eller kott, med små vinduer. Mange ønsker heller å inkludere disse arealene i stue eller kjøkken og ordne oppbevaringen i mer praktiske skap. 

Dette medfører ofte vinduer som har en uvanlig form og plassering.

Her er det lille vinduet trykket helt opp i veggen og det ser malplassert ut. Plasseringen gjør at det er umulig å få til et pent gardinoppheng. 

Bilde med utsikt

Ved hjelp av ett nesten heldekkende tekstil har interiørarkitekten forvandlet det lille vinduet til et dekorativt bilde. Med lysinnslipp! Et vakkert tekstil som matcher resten av interiøret ble sydd i samme størrelse som vindusomrammingen og festet med borrelås. Lysåpningen og den lyse bunnen i tekstilet sørger for at lyset likevel slippes inn.

Gardinen er fôret for å gi stabilitet, og det er viktig at man er nøyaktig når man syr rundt åpningen. Borrelåsen er sydd på tekstilet og på vindusrammen er det brukt selvklebende lås.

Oppdatert: 17.02.2016  

Dette brukte vi:

Gardin: Nepal Cream Silk 6427 - GREEN APPLE

remove_circle_outline
Disse fører produktet:

GREEN APPLE, tlf: 22 13 30 40

remove_circle_outline
Annonse
Annonse

Finn din nærmeste

Annonse
Annonse
Annonse
Tarkett annons
Annonse
Tarkett annons
[Some text some message]