Kategorier

Meny

Konto

Derfor må du vedlikeholde bygningsfasaden

I det daglig må gårdeier eller f.eks. vaktmesteren følge med på bygningens tilstand slik at skader ikke får utvikle seg slik at de i verste fall kan bli farlige for forbipasserende.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Nesten uansett hva som er galt med det utvendige vedlikeholdet av bygningen din, så vil malermesteren bli involvert når skader skal repareres. Malermesteren ser også hva som kan ødelegge bygningen og bør gjøre regelmessige inspeksjoner av fasaden.

Engasjer en malermester

Malermesteren ser tidlig om for eksempel ødelagte takrenner vil føre til skader i fasaden. Men det er også mange andre forhold som kan skade bygningen din. Å engasjere en malermester til og gå en vedlikeholdsrunde en gang i året, kan være en god investering i vedlikeholdet. Den kan avsløre og avverge potensielle skadeårsaker. Avtal gjerne pris på en slik vedlikeholdsrunde med oppsett av budsjett for nødvendige tiltak på kort og lengre sikt.

Mye å tjene

På nye overflater er det malermesteren med sine toppstrøk som på mange måter tar ansvaret for at fasaden er bygget opp slik den skal. Malermesteren sørger også for at det blir brukt riktig type overflatebehandling. Det kan derfor være mye å tjene på og bruke malermesteren som fasadeentreprenør.

Kjenner produktene godt

Malermestrene samarbeider tett med produktleverandørene. Malermestrene kjenner selv produktene godt, men gjennom det gode samarbeidet med leverandørene, har de også tilgang til dybdekompetanse dersom det er behov for det i spesielle tilfeller. Malermestrene er derfor en viktig krumtapp i ditt ytre vedlikehold. De er i dyktige håndverkere, som vet hva de gjør. Malermesteren vet hvordan produkter skal brukes, hvor de kan brukes og ikke minst når de kan brukes.

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

POPULAERT NU
SISTE ARTIKLER
[Some text some message]