Kategorier

Meny

Konto

Cloudy comeback

Maija Isolas iøynefallende Cloud-mønster fra midten av 1970-tallet gjør comeback i Borås Cottons sengetøyskolleksjon for våren/sommeren 2005.

av   |   Oppdatert   |   Publisert

Dele på Pinterest
Se flere bilder
Cloudy comeback

Foto:

Hei, denne artikkelen er over 2 år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Mønsterets skyer og rene grafiske overflate ble opprinnelig brukt på tekstilvaremeter, men innføres nå i sengetøyskolleksjonen. Fargene er en kombinasjon av lys- og navyblå, eller ulike sand- og jordfarger ispedd gråblå og sort.

Havet som inspirasjonskilde

- Inspirasjonen for denne kolleksjonen er hentet fra havet og den svenske natur, forteller Tonje Dahlstrøm hos Borås Cotton. Det klassiske maritime uttrykk er representert i form av sengetøyet Vind i Seglen, Solvik og Viken, mens det mer romantiske Panderosa og Camelia gir en følelse av sommer og sol, med sine klassiske blomstermotiv i varme fargetoner.

I tillegg finner vi de mer moderne og maskuline grafiske mønstre i Ludvig og Leo, og årets nyhet Salsa Square. 

Mange kombinasjonsmuligheter

Totalt gir sengetøyssortimentet utallige kombinasjonsmuligheter, der mønstre i samme fargetone kan settes sammen etter eget ønske. Borås Cotton har sengetøy i fem forskjellige kvaliteter og prisklasser; Basic, Satin, Comfort, Country Club og Excellent. Alt produseres i 100 % bomull og det fins matchende lakener til alle dyne- og hodeputetrekk.

Disse fører produktet:

Borås Cotton tlf: 22 46 98 60

LES OGSÅ

Finn din nærmeste

SISTE ARTIKLER
[Some text some message]